Mitt i uppladdningen inför CL-finalen ryktas flera spelare bort från Liverpool.

Enligt Il Messaggero vill Lazio värva en riktigt bra mittback i sommar – och deras måltavla är ingen mindre än Dejan Lovren. Tidningen hävdar att Liverpool har gett Lovren klartecken att prata med Lazio efter finalen, och att man är ute efter €10-12 miljoner för honom. Liverpool och Lazio har sedan tidigare en god relation, då spelare som Luis Alberto och Lucas Leiva har flyttat från Merseyside till Rom. 29-årige Lovren har som bekant fått allt mindre speltid under säsongen, inte minst eftersom Joe Gomez och Joel Matip har spelat så pass bra, samtidigt som kroaten dragits med skador.

Mer från Italien är att Tuttosport skriver om Torinos intresse för Marko Grujic. Mycket talar för att Grujic lånas ut ytterligare en säsong, men han vill helst inte till Serie A, utan förefaller vilja stanna i Bundesliga istället. Werder Bremen pushar för att få låna Grujic, men Hertha Berlin vill också gärna att han spelar med dem en säsong till.

Correio da Manhã skriver att Benfica kan vara på väg att tappa vänsterbacken Alex Grimaldo – och att de hoppas ersätta honom med Alberto Moreno. LFC-spanjoren blir kontraktslös efter säsongen, men kräver en sign-on-bonus samt årslön på €3 miljoner, vilket

3 kommentarer
  1. Det saknas text i artikeln!

    Vad gäller Lovren så tycker jag han är mer än tillräckligt bra för att vara fjärdevalet på mittbacken men det faktum att han sällan lyckas hålla sig skadefri mer än en månad på raken gör att jag gärna ser att han säljs. €10 miljoner är lite futtigt dock!

    • Ryktena säger att han har £120 000 i veckan. Det vore rätt skönt att bli av med. Borde kunna hitta ett fjärde alternativ som kostar mindre än så.

    • Ja borde gå att få tag på någon billigare som nöjer sig med 5-10 matcher per säsong. Någon som på ålderns höst vill tillhöra ett lag som slåss om titlar. Lite som Klavan. Cahill kanske? Fast hans lön lär ju vara riktigt hög.

Kommentarer är stängda.