Enligt The Daily Mail har Dejan Lovren lämnat in en formell transferbegäran i sin strävan efter att lämna Southampton. Tidningen uppger att Lovren skickade ett e-mail till Saints VD Les Reed och ordförande Ralph Krueger den 30:e maj för att klargöra att han vill lämna för att spela i Champions League nästa säsong. Redan innan mailet ska Lovren har träffat ledningen och han vill röra på sig.

Vidare skriver The Daily Mail att Liverpool är en av klubbarna som har klargjort att de är intresserade av Lovrens tjänster, och tillägger att Adam Lallana vill flytta till Liverpool efter VM.

Lovren 2

* * *

Porto har lagt ett bud på Suso, som säger öppet att han bara vill förlänga med Liverpool om han får spela regelbundet. Annars vill spanjoren att Liverpool ska släppa honom. I dagsläget har Suso endast ett år kvar på sitt kontrakt med LFC, som överväger Portos bud (The Daily Mail).

* * *

Liverpool och Spurs är intresserade av Nottingham Forests målvakt Karl Darlow (The Daily Mail).

Everton är den senaste klubben att visa intresse för Cristian Tello, som även intresserar Liverpool, Valencia, Porto, Arsenal och Spurs. Everton hoppas i första hand få låna Tello (The Daily Mail).

* * *

Louis van Gaal har indentifierat Alexis Sanchez som ett potentiellt nyförvärv och överväger att försöka köpa loss honom. Sanchez värderas till £20 miljoner (The Guardian).

* * *

Roma vill gärna signa Barcelonas vänsterback Adriano, men problemet är att nya tränaren Luis Enrique har blockerat en försäljning, då han vill att brassen stannar (Sky Italy).

Fiorentina är intresserade av Mauricio Isla (Sky Italy).

Inter försöker fortfarande rekrytera Yann M’Vila. Möjligtvis kan M’Vila ansluta och Saphir Taider flytta i motsatt riktning, dvs till Rubin Kazan (Sky Italy).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer
 1. Hur adekvat tycker ni Lovren är för oss egentligen? Han är givetvis ingen världsklasspelare men samtidigt bör man ha i åtanke att vi förmodligen inte heller kan lägga £20+ milj. på en mittback? Är förresten uppåt £15 milj. inte lite överdrivet för Lovren?

  • Två ord. David Luiz. Lovren va riktigt bra förra säsongen och man får tydligen börja betala summor för mittbackar också nuförtiden. Sen verkar flera klubbar söka förstärkning på mittbacksplatserna vilket gör att priset trissas upp även på lite osäkrare kort som Lovren. En världsklass mb kommer ju kosta bra över £30m. Folk som drömmer om Hummels t.ex. får ju vänta sig att hans pris ligger väldigt högt, för högt för Liverpool.

 2. Först Lambert, sedan Lovren och sist Lallana – det tror jag vi nyper från Southampton… + att Moreno och Shaqiri blir klara också…

  Vilket lag vi kan mönstra…

  Mignolet
  GJ – Lovren – Sakho – Moreno
  Gerrard
  Sterling – Hendersson – Lallana
  Suarez – Sturridge

  Coutinho
  Shaqiri
  Skrtel
  Lambert
  Allen
  Can
  Flanagan
  M fl…

  Oj, oj – det kommer gå undan på Anfield nästa säsong…

 3. Gillar inte alls fenomenet ”transfer begäran”, och önskar att vi valt bort spelare med de handlandet. Anser det förstöra fotbollen och bidra till osund och ökad kapitalism. Är man under kontrakt och viktig för laget får man accepter att beslutet ligger hos klubben, precis som att klubben får acceptera att spelarn i fråga inte vill flytta till Ryssland/Quatar trots stora bud.

  Och där mad basta.

  /MrJensen

  • Det är ju så med TR att vill vi ha en spelare som lämnar in en TR blir man ju glad men lika förbannad blir man om en spelare i eget lag lämnar in en TR.

   Vad kan budet på suso ligga på?

   JesperEss el pelle2x

   Kommer det vara dött på transferfronten nu när VM börjar?

  • Skulle tro att budet på Suso ligger på 4-7 miljoner euro. Nej, detb ehöver inte bli dött när VM börjar, det finns ju många högklassiga spelare som inte deltar i VM.

 4. Sälj Suso med en klausul om att vi kan köpa tillbaka honom för en fast summa inom 3 år eller nått liknande.