[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Är du trött på att givande diskussioner ’försvinner’ när nya inlägg kommer?

I så fall kan du gå in på Totaal Liverpools forum. I tråden ”Realistisk Silly – min utvärdering av truppen inför 2014/2015” kan du diskutera truppen och vilka förändringar du vill se klubben genomföra i sommar.

* * *

Liverpool och Manchester United är intresserade av Mateo Kovacic (Gazzetta dello Sport).

* * *

Lucas Leiva blev inte uttagen i Brasiliens VM-trupp, men mittfältaren är bland de 7 reserverna som är aktuella att rycka in vid eventuella skador. Även den unga PSG-stjärnan Lucas Moura är reserv – det är däremot inte Philippe Coutinho, som får satsa på VM om fyra år istället.

* * *

Hamburgs 18-årige mittback Jonathan Tah är en av Bundesligas största talanger. Nu uppges Liverpool vara villiga att betala en betydande summa för hans tjänster.

* * *

Swanseas ordförande Huw Jenkins säger att han inte har hört något from Liverpool rörande Michel Vorm. Det har som bekant ryktats att Liverpool planerar att buda £5 miljoner för målvakten, samtidigt som Swansea har ryktats vara ute efter Lukasz Fabianski, som blir free agent i sommar. Det är dock långt ifrån säkert att Vorm vill till Liverpool, eftersom han inte skulle vara given målvaktsetta där (The South Wales Evening Post).

* * *

Everton visar intresse för Loic Remy, som är kontrakterad av QPR och har en utköpsklausul på £8 miljoner. Däremot har Everton ingen lust att matcha Chelseas prislapp på £25 miljoner för Romelu Lukaku, som är av intresse för Tottenham (The Times).

* * *

7 spelare kan komma att lämna Newcastle i sommar. Trotjänaren Shola Ameobi har inte fått nytt kontrakt, medan Luuk de Jong inte har imponerat tillräckligt under sin utlåning för att han ska köpas loss. Även spelare som Sylvain Marveaux, Hatem Ben Arfa, Gabriel Obertan och Jonas Gutierrez är tillgängliga för transfers. Det är även oklart om Steven Taylor blir kvar i klubben (The Evening Chronicle).

* * *

Hela 11 klubbar är ute efter Jack Colback, som numera är free agent. West Ham ligger närmast till hands, men klubbar som Newcastle, Everton och Hull ryktas också vara ute efter hans tjänster (The Evening Chronicle).

Craig Gardner är den senaste spelaren att lämna Sunderland, då han inte fick förlängt kontrakt. Andrea Dossena har också lämnat klubben, men i hans fall köptes han ut från kontraktet. Dessutom kommer Carlos Cuellar att lämna. En kontraktslös spelare som kan bli kvar är Sebastian Larsson, som Sunderland kommer att försöka behålla (The Evening Chronicle).

8 kommentarer
  1. Kommer ihåg att många, inklusive mig själv, blev besvikna på när vi inte lyckades knyta oss an Sylvain Marveaux på free transfer… Hyfsad flopp han visat sig vara när han knappt fått spela för Newcastle. Dossena, gjorde nog sitt livs vecka för oss när han först gjorde drömmål mot Real Madrid på onsdagen för att sen göra drömmål nr 2 mot United på Old Trafford. En sån vecka lär han aldrig mer göra 🙂

    • Marveaux är ju tyvärr för skadedrabbad. Det var tur att Liverpool inte gjorde den chansningen, men samtidigt måste man chansa om man har en begränsad budget.

  2. hur hett är ryktet gällande Mateo Kovacic?

    • Svårt att säga… men det är ju inte jättehett än i alla fall.

  3. Hoppas även att lfc har personal på plats i dagens EL-final för att se på lagens respektive vänsterbackar! Även Lazar och Rodrigo

    • Skulle tro att alla storklubbar inklusive Liverpool har scouter som kollar på den matchen.

  4. Just de, men Kan ju se på han för de eller ta ett snack med han och kolla läget 🙂

Kommentarer är stängda.