Liverpool och Chelsea har hört sig för till Barcelona angående David Villa (Cadena Ser).

Bayern München är beredda att buda 15 miljoner euro på Lucas Leiva i januari (TMW).

Liverpool vill signa en ny mittback i januari. Man förbereder ett bud på Zenits 29-åring Bruno Alves (TMW).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Säljer dom Lucas tappar jag helt respekten för hur klubben sköts. Ska vi använda Spearing istället då eller? NEJ NEJ NEJ NEJ och åter igen NEEEEEEEJ !

  Bruno Alves , JA TACK !

 2. Mycket rykten som börjar cirkulera nu, mest äldre spelare tycker jag det ryktas om. Är det så att Kenny vill ha in mera rutin i laget kanske? Någon som dom yngre kan hålla i handen när det blåser lite. För kollar man just nu på laget så har vi ett väldigt ungt lag, Äldre kvalités spelare? Ja det känns helt plötsligt väldigt sunt för mig.

 3. Vore idiotiskt att värva en mittback nu, vi har ju Agger och Skrtel med Carra som rutinerad backup, perfekt.

 4. Vi har hyfsade mittbackar bortsett från Agger som håller hög klass. Att vi har lyckats bra i försvaret på sista tiden spelar inte jättestor roll. Vi måste få in den stabilitet som fanns under Carra /hyppiä. Att värva en rutinerad mittback kunde vara en bra lösning.

 5. Bruno Alves är en väldigt bra försvarare som det inte pratas så mycket om eftersom han lirar i ryssland, men innan han flyttade ryktades han till flera storklubbar i europa. Han borde klara av Premier League riktigt bra eftersom han är en fysiskt spelande back.

 6. Är inte Bruno Alves lite för långsam i vändningarna för PL. Känns lite som ett Mertesacker köp, bra på huvudet men långsam.

 7. Vore fruktansvärt spännande, tror mycket mer på att han kommer att klara av spelet i England än Neymar. Verkar ha en väldigt fin balans i kroppen. Dock kan det bli en rejäl flopp, försvarsspelet i brasiliansk ligan är i mångt och mycket undermåligt. Det som talar för en positiv framtid är väl att han verkar göra bra insatser i landslaget också.

 8. Seriöst… varför ska vi inhandla ytterligare en mittback? Vi har ju Agger, Skrtel och Carra, och lägg där till Coates, Wilson och Kelly som förr lr senare måste få känna på hetluften!?!?! Även om Bruno är en bra spelare känns detta inte så genomtänkt..

  Villa känns inte realistiskt som tur är..

  Lucas SKA stanna, allt annat vore idioti!