Liverpool har kontaktat Barcelona angående Seydou Keita. Anzhi Makhachkala visar också intresse för 31-åringen, som blir free agent nästa sommar (The Daily Mail, TalkSPORT, El Mundo Deportivo).

Internacionals president Giovanno Luiggi hävdar att en ukrainsk klubb har budat 40 miljoner euro för stjärnskottet Leandro Damiao. Luiggi namnger dock inte klubben i fråga (The Daily Mail).

Den mexikanska klubben Xoloitzcuintles Tijuana har gett David Beckham ett saftigt kontraktserbjudande som ligger på £1 miljon i månaden + tillgång till ett privatjet som flyger honom till och från matcherna (The Daily Mail, TalkSPORT).

Aston Villa och Roma vill värva Hamburgs back Dennis Diekmeier i januari (The Daily Mail).

Inter är beredda att buda på Robin van Persie i januari (The Daily Mail, TalkSPORT).

Tottenham kan vara på väg att göra en anfallsrockad. IN: Amauri, UT: Jermain Defoe. Den sistnämnde kan vara på väg till QPR (The Daily Mail).

QPR visar dessutom intresse för Jason Roberts och Andy Johnson (The Daily Mail).

AC Milan vill signa Didier Drogba (The Daily Mail).

Arsenal och Bayern München slåss om Marco Reus. Talangen har en utköpsklausul på 18 miljoner euro i sitt kontrakt – och Arsenal är beredda att betala den summan för honom (The Daily Mail).

* * *

Fulham kommer att försöka göra sig av med Björn Helge Riise i januari (The Mirror).

Inter har informerat Manchester United om att de kan signa Wesley Sneijder i januari – men bara om de betala £40 miljoner för holländaren (The Daily Star).

QPR och Fulham visar intresse för finländaren Niklas Moisander, som värderas till £3,5 miljoner (The Daily Star).

Lazio är intresserade av Javier Saviola (Football Italia).

* * *

Eden Hazard har informerat Lille om att han bara vill flytta till Real Madrid, och att endast deras erbjudanden kommer att övervägas av belgaren, som kommer att lämna Lille nästa sommar (El Confidencial).

Scouter från Liverpool, Chelsea, Manchester United, Sunderland och Everton har flockats till Rayo Vallecanos matcher den här säsongen. De engelska klubbarna har scoutat Michu, Jordi Figueras samt Lass Bangoura. Den sistnämnde var nära en flytt till Real Madrid förra sommaren (AS).