[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Senaste uppdateringarna i röd text.

* * *

Den galna kovändningen: Suarez kan bli kvar. Detta enligt huvudpersonen själv, som ska ha talat med El Observador, och sagt till tidningen att han planerar att stanna i Liverpool på grund av fansen. En kontraktsförlängning ska visst också vara aktuell. Fortsättning följer…

* * *

The Guardian skriver:

Liverpool are poised to make a £30m bid for the Brazilian midfielder Willian as the club’s pursuit of a high-profile summer signing goes on.

* * *

Liverpool har kontaktat Anzhi rörande ett eventuellt klubbyte för Willian för £30 miljoner. Willian är – liksom alla sina lagkamrater i Anzhi – till salu. AVB är också en stor beundrare och kommer att överväga att buda (The Telegraph).

Liverpool visar intresse för Willian, som även är ett intressant namn för Spurs (The Times).

Liverpool är nära att signa Guilherme Siqueira för £5 miljoner (The Times).

Willian

Ian Ayre har flugit till Spanien för att ro hem Guilherme Siquieras underskrift för omkring £6 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool vill göra Willian till som ’marquee signing’ i sommar. Man har dock konkurrens av Spurs (The Daily Mail).

Liverpool vill göra Willian till sin ’marquee signing’ i sommar. FSG är villiga att köpa en dyr stjärnspelare i sommar – och de har gett klartecken till att försöka signa Willian. Rodgers behöver INTE sälja Suarez för att signa Willian. LFC kan komma att få konkurrens av Spurs och Chelsea (The Mirror).

http://twitter.com/BreakfastPercy/status/367548917925150720

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Många som skriver upp Willian. Vad är han för typ av spelare och vilken position passar honom bäst? Har sett ytterst lite av honom, då ryska ligan är ointressant för min del.

 2. Barrett har skrivit ut det på Twitter nu också! Så man själv fick se det!

  Willian är kung så enkelt:)- som svar till Johan 😉

 3. Äntligen kom det. Har väntat på detta sedan jag fick höra att han var till salu. Känns som den perfekta spelaren för Liverpool. Vi behöver verkligen en marquee signing för att ge oss suportrar lite framtidshopp och vi behöver en kreativ yttre som går direkt in i XI och förstärker. Skönt att höra att pengarna finns också. Då är ju bara frågan om willian är sugen på att komma och det är väl där skon klämmer va? Nog borde vi kunna slå Spurs i en kamp men man vet aldrig. Hoppas Lucas och Coutinho kan snacka upp klubben lite:p

  • Så plockar vi in Sakho eller Papa och en vänsterback (Guilherme Siquiera känns väl okej) så har jag höga förhoppningar på kommande säsong

 4. Willian är så in i helvete bra, behöver inte sägas mer än så. Dock ställer jag mig tveksam till om vi klarar att ro hem honom.

 5. En fördel är ju att han pratat gott om LFC i en intervju 2012 där han bl.a. Sa att han kollar Liverpool så ofta han kan mm.

 6. Står det mellan oss och spurs då måste vi plocka honom annars blir dem riktigt starka om de behåller Bale.

  Han kommer kosta över 30 milj men kommer sannolikt vara värd det om han väljer oss och då kanske suarez ändrar sig eller har han brännt sina broar…

  Var vi beredda att pröjsa 25 för mhiktyryan så är inte detta omöjligt fast det känns lite konstigt att han skulle välja oss med tanke på CL. Drömma får man ju…

 7. Om konkurrensen är Spurs borde vi inte behöva vara allt för pessimistiska. Chelsea kan bli svårt att knäcka men å andra sidan är väl konkurrensen i Chelsea mördande, i LFC går han rakt in. Det känns som att det här är en värvning vi kan tro och hoppas på, även en värvning som kanske med lite flyt kan få Suarez att tänka om.

  Vi skulle med Willian bli ganska kompletta framåt anser jag, skadefritt och avstängningsfritt kan vi mönstra Suarez, Willian och Sturridge framåt med ett mittfält bestående av Coutinho, Gerrard och Lucas. Är nivån på våra spelare som ifjol och vi har Willian som krydda samt Aspas, Alberto, Sterling, Henderson och Allen som är hungriga för en plats samt kan rullas på så tror jag att vi faktiskt kan hoppas på en fjärdeplats realistiskt i år även om det blir tufft.

  Defensivt behöver vi inte vara allt för pessimistiska heller, speciellt inte om vi kan få in en bra vänsterback till. Agger och GJ håller hög nivå, Skrtel kanske kan hitta tillbaks och annars borde Tourre vara ett lyft. Inte att glömma att både Kelly och Wisdom borde vara taggade på att få visa upp sig.

  Bara Suarez stannar och vi får in en sån här klassvärvning så tycker jag att än om vi blir skadedrabbade har en spännande säsong framför oss.

 8. William, Sturridge, Coutinho o ev Suarez- då går det undan:)

 9. Skulle vara en grym värvning men jag känner mig inte speciellt exalterad än.
  Har varit så många gånger bra spelare har ryktats till oss och vi supportrar blir överlyckliga och börjar drömma om 4:e platsen, för att sen bli besvikna då spelaren inte kommer.
  Vad jag har hört så ser AVB Willian som en direkt ersättare till Bale om han drar till Real.

  Men om man får drömma lite så skulle vi ha en riktigt bra trupp om Willian kommer in. Får vi in brassevänsterbacken och eventuellt en mittback så ser vi starka ut. (Även om jag tror BR ser Toure och Agger som det mittbackspar han kommer satsa på)

  • Går Bale blir väl Spurs än mindre spännande och vi relativt sett bättre.

 10. Mycket snack och väldigt lite verkstad från vår klubb, känns som media drar igång massa affärer och så dör det ut i intet..

  Svårt att se oss värva kvalitet som William, när vi inte ens klarar att ro ihamn Costa..

 11. Me like! Detta vore fruktansvärt kul om det blev nåt.

 12. Enligt wiki har han en lön på 2,5m €/år, (35-40000 £/v enligt mina beräkningar) borde va lätt att matcha efter Downings sorti.
  Pelle: Hur ser det ut med ev arbetstillstånd? Har han dubbla pass eller räknar man med att hans två landskamper räcker?

 13. Matte, han har 120.000k i veckan., men värd varenda krona;)

 14. Trevligt att läsa… och efter BR´s uttalande att Coutinho är som bäst i mitten, så är det på kanten vi måste förstärka.

  Tänke Er vilken snabbhet det blir i anfallet och variation det kan bli med dessa fyra herrar i startelvan…, då vill man inte stå på hälarna som försvarare…

  Coutinho
  Willian – Suarez – Sturrigde

  Aspas, Alberto, Sterling och Allen som back up…

  Och enl. Expressens blogg, så kommer Suarez ändra sig… – se nedan…

  UPPGIFTER: Arsenal har lagt tre bud på Luis Suarez. Uruguayanen själv ska vilja lämna. Liverpool säger ”nej, det kommer inte att hända”. Och nu verkar det som att Liverpool får som de vill. Ja, och Luis Suarez själv också. I alla fall om man får tro Martin Charquero, journalist på GolTV Latinoamerica.

  Enligt Daily Mirror ska han ha twittrat följande. ”Luis Suarez bekräftar för mig att han inte kommer att lämna Liverpool. Fansens stöd har legat bakom hans val. Suarez ser det som troligt att han kommer att skriva på en förlängning av kontraktet som binder honom till Liverpool.”

  När silly-bloggen kontrollerar Martin Charqueros twitter-konto stämmer det mycket riktigt att han har twittrat det. Charquero är en uruguayansk journalist med över 51 000 följare. Inte vem som helst med andra ord.

  Daily Mirror skriver att om Luis Suarez nu bestämmer för att stanna kan Arsenal försöka få loss Michu från Swansea igen.

  • Känns som alla glömmer att borini fortfarande spelar i lfc.

 15. Minns när man satt och såg Willian lira CL med Schaktar, då kunde man bara drömma om att se han i den röda tröjan, lyckas vi ro hem honom kommer jag fan springa glädjevarv!! Vilken lirare !!

 16. ÄNTLIGEN! Håller iofs med Kingpin att vi supportrar jämt börjar drömma sen går det i kras. Men de anledningar som får mig hoppas lite extra är att han faktiskt vill till PL. Sen att fe flesta topplagen har ganska fullt på mitten. Handlar det om oss å spurs är jag hoppfull. Framför allt om han ska ha ett gott öga till oss. Då pungar vi upp å gör honom bra betald, så hoppas vi han tror på BRs projekt å tror vi kan ta topp 4. Med han och suarez kan vi fanimej det.
  Å fsg vill nog som sagt signa en stor spelare om det går. Pengarna finns.

  För er som undrade så är willian en otroligt spelare. Snabb teknisk och kan vända bort ett halvt försvar. Tror han kan bli precis hur bra som helst. Och är redan snuskigt vass. Skulle vara för bra för att va sant. Enda anledningen att vi har en liten chans är att de flesta klubbar värvat klart och att prislappen är saftig. Alla ryckte i han förra året.

 17. Inne på SalmoN spår. Känns som media drar igång massa affärer och lätt att matcha Liverpool till massa kantspelare nu när Downing har lämnat och Anzhi gjort sina spelare tillgängliga.

  Vågar inte ens vara lite optimistisk (än) efter HM och Costa.
  Men det vore ett välkommet nyförvärv som vi verkligen behöver.
  Antar alla nedskärningar i löner och skippade spelare borde öppna för sådana här affärer.

  • Fast när så här många trovärdiga källor uppger samma sak så är det nog sant. Liverpool vill signa Willian och är beredd att pröjsa för det. Det handlar ju bara om Willian kan tänka sig att gå till Liverpool och efter sommarens fönster är man såklart skeptiskt. Den dagen han blir fotad på melwood börjar jag drömma

  • Jo, men det faktum att vi misslyckats med både HM, Costa och inte lyckats knyta till oss någon marquee-signing än får mig att tveka på att om spelare i Willians-kaliber vill gå till oss. Vi är säkert intresserade av massa bra spelare men känns inte som det är ömsesidigt i många fall.

   Men ingen blir gladare än jag om Willian kommer, jag försöker bara hålla nere mina förväntningar för inte bli besviken senare.

 18. Har lovat bruden massage i ett helt år varje dag om willian signar -bittersweet

 19. Jättefina nyheter i detta inlägg, men det börjar brinna i knutarna där prio ett bör ligga, EN MITTBACK!

  • Håller inte med dig där @Fröjd. En ”marquee signing” är mycket viktigare än en mittback för Liverpools framtid. Vi kan klara oss fint utan en till mittback fram till januari (förutsatt att Skrtel stannar). En eventuell Marquee skulle däremot visa både befintliga spelare och potentiella att vi verkligen menar allvar och att vi inte ”bara” är nöjda med 4 platsen. Men som andra sagt så vågar inte jag hoppas nåt förrän vi ser handslaget på bild.

  • Håller helt med.
   Tror det kan va avgörande för vår framtid.
   Lyckas vi osannolikt nog med Willian så sänder det alla rätt signaler.
   Med suarez kvar också så har vi plötsligt en sjuk offensiv och en bra chans på topp 4. Då har vi tagit det så viktiga steget för att kunna 1. behålla våra bästa lirare och 2. Locka hit stora namn.
   Misslyckas vi och hamnar utanför europa igen kommer vi få en seg å svår framtid där allt hopp handlar om att många unga ska blomma ut samtidigt och överprestera för att vi ska nå en CL plats.

  • Givetvis viktigt att visa inte bara för sig själva och egna fans utan även för omvärlden att man bör tas på allvar igen. Men jag känner mig väldigt orolig över den nuvarande kvalitén på det centrala försvaret, jag tror många överskattar Touré och nöjer sig med honom i startelvan. Givetvis hoppas jag ju att jag har fel, men om man ser på hur hela förra säsongen såg ut med över 70 gjorda mål, så borde det ju vara någon annan stans det inte klaffar…

 20. Tror Suarez vändning handlar om att LFC har talat om för honom vad som är på gång, antagligen är Willian-intresset en sån sak men det kanske även finns andra tunga namn på listan som det jobbas på. Däremot tror jag att han kommer lämna i januari om vi inte värvat tungt eller/och ligger bra till i ligan.

  • Tror också Suarez stannar och förlänger kontraktet för få mer lön + en väldigt tydligt buy-out-klausul, kanske för £50? Han har väl insett att Liverpool verkligen inte kommer sälja honom nu och då kryper han till korset och hyllar fansen. Tycker fortfarande han är falsk men sväljer allt för han är så jävla bra.

  • Bra sammanfattning! Gissar att utköpsklausulen vid ev. förlängning kommer att vara väääldigt tydligt formulerad…

 21. Gynnar vårt förhandlingsläge med suarez uttalande så det var bra!

 22. Bra nyheter, om de stämmer. Är tveksam men håller tummarna!

 23. Enligt Echo så har LFC kontaktat Anzhi och förklarat sitt intresse för Willian. Inget bud är lagt.

  • Det är bara att sitta lugnt i båten. det är närmast att beteckna det som stor komik det som Surre bjuder på!