Liverpool är beredda att sätta in en stöt på Wigans talangfulla mittfältare James McCarthy. Förra helgen var den assisterande managern Sammy Lee på DW Stadium för att från nära håll scouta McCarthy, som gjorde en briljant assist i 1-1-matchen mot Everton. Kenny Dalglish uppges vara en stor beundrare av 20-åringen och är hoppfull om att värva honom till nästa säsong. Wigan hoppas i sin tur kunna behålla McCarthy, men om de åker ur Premier League kan de tvingas sälja irländaren, som även är eftertraktad av Chelsea och Manchester United. Det stora intresset kan innebära att prislappen skenas iväg uppemot £10 miljoner (CLICK Liverpool).

Kommentar: Vem väljer man – McCarthy eller Adam?

* * *

Damien Comolli planerar att värva en av St Etiennes främsta talanger. Det handlar om anfallaren Idriss Saadi. 18-åringen är fransk U19-landslagsman och skulle troligtvis kosta omkring £5 miljoner att köpa loss från St Etienne (RMC).

* * *

Conor Thomas har återvänt till Coventry City för skadebehandling. Liverpool lånade talangen i januari och har rätt att köpa 17-åringen  för £1,5 miljoner i sommar, men köpet ser inte ut att bli av. Trots att Thomas har spelat med reservlaget och även debuterat för U18-landslaget, har han inte lyckats helt i Liverpool, som inte anser att han nödvändigtvis är vad man söker (Coventry Telegraph).

Newcastle är fortfarande intresserade av Connor Wickham. Talangen är inte Alan Pardews förstaval, men är ett av flera anfallsalternativ som klubben kollar på. En annan anfallare som är intressant för Newcastle är Cardiffs Jay Bothroyd (The Evening Chronicle).

* * *

Bayern München vill signa Manchester Citys duo Jerome Boateng och Emmanuel Adebayor (München Merkur).

AC Milan skulle gärna förstärka mittfältet med Michael Essien (Tuttosport).

Juventus har återupplivat sitt intresse för Eljero Elia (Corriere dello Sport).

Real Madrid är den senaste klubben att visa intresse för Alexis Sanchez (The Daily Mail).

Fiorentina förväntas tappa både Mario Santana och Juan Vargas i sommar. En spelare som de kollar på som ett eventuellt nyförvärv är Valencias Pablo Hernandez (La Nazione).

* * *

Inter är intresserade av Arjen Robben (Gazzetta dello Sport).

Barcelona och Real Madrid visar intresse för Boca Juniors talang Sergio Araujo (Ole).