Anderlechts general manager Herman Van Holsbeeck har besökt London flertalet gånger under de senaste veckorna. Han har befunnit sig i förhandlingar med Chelsea om en övergång för Romelu Lukaku, som skulle kosta 15-20 miljoner euro att köpa loss från Anderlecht. För en del av dessa pengar vill Anderlecht köpa Genks Kevin De Bruyne (Sudpresse).

Liverpool har hört sig för till Bayern München angående Mario Gomez (Sport.co.uk).

Real Madrid letar köpare till Karim Benzema och Kaka (guillembalague.com).

Arsene Wenger har tappat tålamodet med Andriy Arshavin. Nu vill Wenger sälja ryssen och ersätta honom med antingen Bojan Krkic eller Willian (GOAL.com).

Arsenal visar intresse för Willian, eftersom Samir Nasri fortfarande inte har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Liverpool och Chelsea har också scoutat Willian den här säsongen. Shakhtar vill ha omkring £22 miljoner för Willian – en summa som Arsenal inte är beredda att betala; de skulle snarare inleda budgivningen på £13 miljoner (The Daily Mail).

Carlos Tevez och Didier Drogba kan komma att byta klubbar i en spektakulär bytesaffär (The Manchester Evening News).

Både Newcastle och Sunderland vill signa Connor Wickham. En spelare som Newcastle ville signa, men går bet på, är Kevin Gameiro som hellre vill spela för en CL-klubb på kontinenten (The Mirror).

Om West Ham åker ur Premier League kan många spelare komma att lämna klubben. Aston Villa, Sunderland och Blackburn är intresserade av Demba Ba. Dessutom kan spelare som Robbie Keane, Scott Parker, Robert Green och Carlton Cole lämna om det blir spel i the Championship kommande säsong (The Mirror).

Liverpool, Spurs, Marseille och Newcastle vill signa Sevillas Diego Perotti. Spurs överväger att inkludera antingen Niko Kranjcar eller Giovani dos Santos i sitt bud på Perotti (The Mirror).

* * *

Arsenal, Chelsea och Real Madrid visar intresse för PSV:s 18-åring Zakaria Labyad (Voetbal International).

Real Madrid kommer att lägga ner sitt intresse för Cesc Fabregas om de lyckas signa Nuri Sahin (AS).

Anderlecht vill att Chelsea ska hjälpa de att värva Kevin De Bruyne. Den belgiska klubben vill nämligen att Chelsea ska värva De Bruyne och sedan låna ut honom i två säsonger. Om Chelsea gör detta är Anderlecht beredda att sanktionera en övergång för Romelu Lukaku (Het Laaste Nieuws).

Manchester City hoppas kunna värva Kaka genom att inkludera Emmanuel Adebayor i budet. Brassen skulle dock föredra en flytt till Chelsea, som också är intresserade (Marca).

Gervinhos agent har informerat Lille om att ivorianen inte avser att förlänga sitt kontrakt med klubben. Det nuvarande kontraktet går ut sommaren 2012. Lille inser att en försäljning vore att föredra och vill ha omkring £10,5 miljoner för den flyfotade Gervinho (France Football).

AC Milan är intresserade av Marko Marin (Eurosport).