Pepe Reina kan fortfarande hamna i Napoli. Klubbarna pratar fortfarande om Reina, som Napoli hoppas få för en liten övergångssumma på grund av dennes höga lön (Sky Italy).

* * *

Crystal Palace hoppas värva Steven Caulker genom att buda £8 miljoner för mittbackens tjänster. Caulker har en utköpsklausul, som tros ligga på just den summan, i sitt kontrakt med Cardiff (The Sunday People).

West Ham hoppas värva Jefferson Montero för £4 miljoner (The Sunday People).

Tottenham, Atletico Madrid och Borussia Dortmund är intresserade av Inters argentinare Ricky Alvarez, som skulle kosta £7 miljoner + bonusar (The Sunday People).

* * *

Liverpool är beredda att köpa loss Lazar Markovic för £25 miljoner sedan spelarens camp indikerat att han gärna vill skriva på för klubben. Liverpool befarade att Chelsea skulle ge sig in i leken om Markovics signatur, men spelarens camp har klargjort att han föredrar Liverpool. Nu hoppas Brendan Rodgers att LFC och Benfica ska komma överens om en övergångssumma så fort som möjligt. Markovic var initialt Rodgers ’top target’, men eftersom Benfica krävde £30 miljoner började Liverpool kolla på andra alternativ istället. Nu har Benfica sänkt prislappen och kombinationen av detta och att spelaren vill till Liverpool gör att Rodgers känner att man kan ro hem hans signatur. Samtidigt beror Liverpools chanser att signa Markovic även på om Benfica lyckas värva en ersättare – de vill gärna rekrytera Nani – som Manchester United är beredda att släppa (The Sunday People).

Markovic 2

* * *

Arsenal överväger att köpa loss Pepe Reina för £5 miljoner. Londonklubben är ute efter en ny målvakt och Reina skulle alltså kunna vara ett alternativ för deras del. Liverpool vill sälja Reina (The Daily Mail).

* * *

Gary Medel är på väg tillbaka till Spanien, där Valencia och Malaga är intresserade av hans tjänster (The Mirror).

Manchester United är intresserade av Daley Blind, som Ajax skulle kunna tänka sig att sälja för omkring £12 miljoner (The Mirror).

Tottenham planerar, i vanlig ordning, att storstäda i spelartruppen. Spelare av intresse är Romelu Lukaku, Dejan Lovren, Toby Alderweireld och Yevhen Konoplyanka. Spelare som är på väg bort är Roberto Soldado, Andros Townsend, Michael Dawson, Jake Livermore, Harry Kane, Etienne Capoue och Nacer Chadli. Däremot vill Mauricio Pochettino behålla Hugo Lloris och floppen Erik Lamela (The Mirror).

Arsenal letar efter en erfaren högerback som ersättare till Bacary Sagna. Londonklubben kommer att kolla på Stephan Lichtsteiner i VM. Schweizaren har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Juventus och kan därav vara tillgänglig för omkring £9 miljoner (The Mirror).

9 kommentarer
 1. Överpris på Markovic?
  Jeppe eller Pelle?

  • På det lilla jag har sett, ja. Han är bra, men inte så bra. Sen är det en chansning då man inte vet hur han kommer att anpassa sig till PL.

   Sen så har väl ändå alla som kommer från den portugisiska ligan ett enormt överpris.

 2. Synd att United går in på Dale.
  Blev väldigt imponerad av honom mot Spanien, hade gärna tagit honom om inte Morena händer.

  • Van Gaal har nog järngrepp om den transfern. :/

  • Frågan är om det stämmer? De borde inte värva både Blind och Shaw.

Kommentarer är stängda.