[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

* * *

Liverpool vill ersätta Suarez med Roberto Soldado om uruguayanen lämnar klubben (The Telegraph).

* * *

Brendan Rodgers har tonat ner behovet av att köpa in en ny mittback, då man redan har flertalet bra spelare på den positionen i truppen: “Defensively, I think we’ll be fine,” sa Rodgers enligt The Liverpool Echo.

“Kolo has been terrific since he came in here. He may be 32 years of age but he’s super fit and in great condition. He’s a player who has looked after himself all his life. His age is no barrier and he’s someone with a winning mentality.

“He’s someone we felt could come in and support the group with his experience and his qualities. I’ve looked at him over the course of his career and watched him a lot last year. Having seen him first hand since he joined the club, he will be very good for us this season.

“We have a number of other outstanding centre-halves in Daniel Agger and Martin Skrtel. We also have an up-and-coming top talent in Andre Wisdom who will be a very good centre-half for Liverpool in the future. And we still have Sebastian Coates too.”

* * *

Liverpool är beredda att återuppliva sitt värvningsförsök av Kyriakos Papadopoulos, då hans skadesituation har förbättrats, samtidigt som Martin Skrtel kan hamna i Napoli. Greken betraktar som en potentiell ersättare till just Skrtel, som troligtvis inte kommer att vara ordinarie den kommande säsongen och således kommer att pusha för en flytt till Italien. Papadopoulos knä har repat sig så pass bra att han borde klara en läkarundersökning – och han är Liverpools öronmärkta ersättare till Skrtel (The Mirror).

* * *

I natt skriver The Times någonting som vi alla(?) har väntat på att läsa.

Arsenal’s hopes of signing Luis Suárez have taken a considerable blow after Liverpool informed the North London club that they have no intention of selling their star player in any circumstances to a team they consider rivals.

Arsenal tolkar Suarez kontrakt annorlunda än Liverpool, som inte anser att man vare sig behöver acceptera bud på över £40 miljoner – eller för den delen låta budgivaren prata med uruguayanen. Det enda som Liverpool anser att ett sådant bud innebär är att de är skyldiga att informera Suarez om budets existens.

The Times menar dock att Liverpool kan ändra sin inställning och eventuellt sälja till Arsenal – men bara om de lägger ett bud som LFC inte kan motstå. Liverpool värderar honom i samma prisklass som Cavani, som ju nyligen bytte klubb för omkring £55 miljoner.

Suarez vill fortfarande helst till Real Madrid, men den spanska storklubben har skickat mixade signaler under de senaste veckorna. Suarez har förvisso bivit informerad om att Real Madrids intresse alltjämt finns där, trots att de ännu inte har lagt något bud på honom. Florentino Perez har inte bestämt sig för om klubben ska köpa Suarez eller satsa på Alvaro Morata.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. ”And we still have Sebastian Coates too.”

  Inget oväntat men det låter onekligen som att Coates är påväg bort, det är ganska dåligt med rykten när det gäller Coates men jag hoppas han lämnar permanent.

  • Ja, det är uppenbart att Coates är på väg bort.

 2. Verkar inte hända så mycket med de uttalanden om att vi skulle spetsa startelvan nu efter att vi breddat truppen som brendan och gerrard uttryckte sig i några intervjuer för ett tag sedan(detta utan att suarez försvinner). Än så länge har vi ju inte spenderat någonting i princip om man räknar med de löner vi gjort oss av med i lån och försäljningar. Nej just nu känns marknaden iskall för Liverpool, eller vad säger ni?

  • håller med, tror mest det beror på att de spelarna som skulle kunna spetsa till vår trupp rent av inte är ett dugg intresserade av att gå till oss helt enkelt.

 3. Kanske bara bra att det är lite tyst om nyförvärv till Liverpool…, det är kanske då det plötsligt kommer in ett par spelare…

  Gick det mycket rykten innan Caroll och Suarez kom in? Nä, det var relativt tyst…

  Tror det kommer in både en mittback och en anfallare… samt att Suarez stannar…

  • Rykten om Suarez? Du, Suarez-sagan höll på i flera veckor vad jag minns det som. Ryktena startade tidigt i januari, de riktigt heta dvs., (rykten om Suarez hade börjat redan när FSG tog över hösten 2010) och affären fördröjdes och tog så lång tid innan Suarez till sist lyckades pusha för en övergång och blev klar i slutskedet av övergångsfönstret.

   Rykten om Carroll? Inte så konstigt att det inte fanns så jättemånga rykten om honom, han var ett panikköp som bekostades av Chelseas deadline-övergång i Torres.

   Så kan inte riktigt hålla med dina poänger 🙂

  • Enig, Suarez surrades det om från den dag att FSG tog över. Carroll kom ju igång direkt när Torres-ryktena starta. Däremot kom väl Henderson från ingenting.

  • För att inte tala om Meireles, inte ett ord innan han stod i farstudörren!

 4. Det var den dummaste kommentaren på länge. Carrol var väll för f.n en riktig sistaminuten toklösning.