Juan Agudelo är på plats i England och kommer att genomföra sitt första träningspass med laget imorgon (Agudelos officiella Twitter).

Lucas skada gör att Liverpool troligtvis kommer att värva en defensiv mittfältare i januari. Man letade redan efter just en sådan mittfältare innan brassen blev skadad (Twitter).

Liverpool ligger närmast till hands för Crystal Palaces talang Wilfried Zaha. LFC scoutade 19-åringen i matchen mot Manchester United och är rent av beredda att lägga bud i januari. Det planerade budet ligger på £5 miljoner, och kan stiga med ytterligare £3 miljoner. Liverpool har kollat på Zaha sedan han slog sig in i Palaces A-lag, men vet att man måste agera snabbt, då Tottenham, WBA, Fulham och Stoke också är intresserade.

Liverpool har scoutat Twentes mittfältare Leroy Fer den här säsongen. Egentligen handlade intresset om en eventuell värvning nästa sommar, men Lucas skada har gjort att man har intensifierat sin scouting av Fer, som skulle kosta omkring £10 miljoner. Liverpool kollar även på Fers lagkamrater Luuk de Jong och Ola John (Metro).

* * *

Liverpool är intresserade av Shakhtar Donetsks mittfältare Jadson som ersättare till Lucas. 28-åringen skulle kosta omkring £14 miljoner (TalkSPORT).