[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool värvade Javi Manquillo på 2-årslån. Nu vill klubben bryta låneavtalet (The Telegraph, The Guardian).

* * *

Det är osäkert om Mario Balotelli, Rickie Lambert, Javi Manquillo och Lazar Markovic blir kvar i Liverpool. Lucas Leivas vara eller icke vara i Liverpool kommer att avgöra om klubben ger sig ut på jakt efter en ny defensiv mittfältare (The Telegraph).

WBA är intresserade av Rickie Lambert, som ju tackade nej till Aston Villa i januari. Liverpool vill även skeppa Mario Balotelli och Fabio Borini (The Liverpool Echo).

Brendan Rodgers är beredd att sälja Lucas Leiva – och Inter har återupplivat sitt intresse för brassen sedan de gått miste om Giannelli Imbula, som istället flyttar till Porto. Liverpool vill ha åtminstone £15 miljoner för Lucas (The Mirror).

Rickie Lambert accepterar att han måste lämna Liverpool i sommar. WBA har intensifierat sitt intresse för Lambert, som även är intressant för QPR och Bournemouth (The Mirror).

Liverpool kommer att överväga bud på Lucas Leiva. Liverpool vill även göra sig av med Mario Balotelli, Fabio Borini, Rickie Lambert, Jose Enrique och Luis Alberto (The Daily Mail).

* * *

Crystal Palace kommer få 20% av den övergångssumman som Liverpool betalar för Nathaniel Clyne (The Daily Mail).

* * *

Crystal Palace och PSG för en dialog rörande Yohan Cabaye, som kan flytta för omkring £10 miljoner (The Guardian).

* * *

Everton kommer att försöka signa Sam Byram om Seamus Coleman flyttar till Manchester United (The Telegraph).

Arsenal har lagt ner sitt intresse för Arturo Vidal (The Telegraph).

* * *

Stevan Jovetics agent har åkt till Milano. Juventus och Milan är intresserade av Jovetic (Sky Italy).

11 kommentarer
 1. Säljs Markovic blir jag riktigt irriterad. Vi slösade alltså 25 miljoner pund i ett fönster när det var väldigt kritiskt på något som vi inte scoutat ordentligt? Någon totalflopp har killen inte varit men det har väl inte varit en stjärna, men har man alltså bedömt att han har maxat sin potential nu??

  • Håller med till 100%. Det kan omöjlgt finnas någon substans i de ryktena, killen besitter en enorm potential och bör få fler chanser på sin rätta position.

  • Kan inte annat än hålla med, låt killen få spela och utvecklas så kommer det bli bra.

  • Lazzo har massvis att ge, OM han bara FÅR spela ständigt och framförallt får chansen, det har inte varit så mycket speltid för han direkt, som ni skriver, 25m Pund rakt ner i avloppet för han har inte stigit i värde…

   Hur fan tänker dom?

  • Det är som sagt ett rykte. Och visst han har mycket att ge men inkommer ett högt bud på honom så kanske de överväger det. Ovärderlig är han ju inte men att skeppa honom för småpengar är nig inte fallet. Sen vet vi inte heller hur mycket Marko trivs i Liverpool. Kanske han inte är helt nöjd.

 2. ” Liverpool vill ha åtminstone £15 miljoner för Lucas (The Mirror).” Detta måste väl vara fel?

  • Vi vill väl ha det, men ingen lär ju köpa honom för de pengarna.

  • Max 10£ miljoner för Lucas. Om vi har tur… Jag skulle tippa på 7-8

  • £1,5 miljoner låter tom mer rimligt

 3. Hoppas verkligen inte Marko säljs, finns klart potential där.

  15 miljoner för Lucas skulle jag tacka ja till varje dag i veckan även om jag kommer sakna honom på planen!

 4. Håller fullständigt med er om Markovic! Visst kan han vara ännu ett felköp men att bedöma det efter ett år och dessutom ett år då det mesta gick snett för LFC, är i så fall tjänstefel å det grövsta.

Kommentarer är stängda.