Kenny Dalglish är så pass nära att bli permanent manager i Liverpool att det kan klassas som en formalitet. Klubben har dessutom inlett förhandlingar med Steve Clarke, som man vill skriva ett långtidskontrakt med. Det kommer troligtvis att handla om ett treårskontrakt (The Times).

Liverpool har inlett kontraktsförhandlingar med Steve Clarke. Klubben vill kontraktera honom över de närmaste 3,5 åren (The Telegraph).

Liverpool har inlett förhandlingar med Steve Clarke. Parterna diskuterar ett treårskontrakt. Liverpool är angelägna om att signa skotten så fort som möjligt, eftersom Real Madrid visar intresse för för honom (CLICK Liverpool).

Liverpool förväntas erbjuda Steve Clarke ett treårskontrakt efter säsongen, och skotten är angelägen om att stanna i klubben (The Daily Mail).

* * *

Sevilla är beredda att sälja Diego Perrotti för 16 miljoner euro (Skysports.com).

Liverpool och Manchester United vill ha Steven Defour. Båda klubbarna har erbjudit £9 miljoner för mittfältaren, och nu överväger Standard Liege om de ska acceptera buden. Klart är i varje fall att den belgiska klubben avser att sälja Defour – frågan är bara till vilket pris (TalkSPORT).

Liverpool letar efter en ny mittback. Det senaste namnet som man överväger är Birminghams Roger Johnson, som inte vore överdrivet dyr, eftersom hans kontrakt går ut sommaren 2012 (The Daily Mail).

Arsenal har budat £13 miljoner på Mamadou Sakho – ett bud som förkastades av Paris SG, som är ute efter närmare £17,5 miljoner för den vänsterfotade mittbacken. Liverpool visar också stort intresse för Sakho (France Football, The Daily Mail).

Arsene Wenger vill gärna signa Mamadou Sakho, men endast för den summa som han värderar backen till; vilket är betydligt lägre än vad PSG kräver. En flytt till Arsenal förefaller därför vara osannolik (Sport.co.uk).

Liverpool visar intresse för Pablo Armero, som betraktas som ett alternativ till Jose Enrique (The Daily Mail).

Både Liverpool och Aston Villa vill värva Rennes mittback och tillika lagkapten Kader Mangane. 28-åringens kontrakt går ut sommaren 2012 (Sport.co.uk).

Rennes eftertraktade mittfältare Yann M’Vila kommer att skriva på för antingen Manchester United eller Arsenal i sommar, trots att Liverpool och Real Madrid också är intresserade av hans tjänster. M’Vila vill flytta under sommaren, men endast till en klubb som spelar i Champions League. Rennes kräver £12 miljoner för att släppa 20-åringen (Sport.co.uk).