Liverpool har öronmärkt den serbiska supertalangen Lazar Markovic som ett offensivt nyförvärv. Kenny Dalglish är en stor beundrare av 17-åringen, vars representanter redan har varit på Merseyside och diskuterat en övergång – som kan bli av antingen den här månaden eller i sommar. Många andra toppklubbar – inklusive Inter – är också intresserade av den spektakulära talangen. Om Liverpool värvar honom kan man komma att få problem med arbetstillståndet, men han skulle kunna bedömas som en ”exceptionell talang” och således få arbetstillstånd i Storbritannien (The People).

Liverpool leder jakten på Demba Ba. Precis som alla andra PL-klubbarna har man blivit uppmärksammade av anfallarens utköpsklausul på £10 miljoner (The Daily Star).

Flera europeiska storklubbar är beredda att ge Luis Suarez en ny klubbadress om han lämnar Liverpool i sommar. Den senaste tidens kontroverser har gett intressenterna hopp; Real Madrid, PSG, Inter och Juventus vore samtliga intresserade av Suarez – om han flyttar i sommar. Han värderas till £30 miljoner (The Daily Star).

* * *

Crystal Palace har satt Wilfried Zahas prislapp på £10 -miljoner – åtminstone utåt. I själva verket skulle Palace acceptera bud på omkring £7 miljoner. Stoke, Newcastle och QPR är intresserade av den snabba Zaha (The People).

Spurs är beredda att vänta sig till James Collins om de misslyckas med att värva Chris Samba. QPR och Liverpool är också intresserade av Samba, som värderas till £12 miljoner (The People).

* * *

Chelsea är beredda att släppa Frank Lampard, men inte till en annan PL-klubb. Det har uppmärksammat PSG, som letar efter en mittfältare. Manchester United hörde sig för angående Lampard, men Chelsea vill som sagt inte sälja honom till en PL-rival. Däremot är Chelsea beredda att ge Lampard en free transfer utomlands, eftersom de vill bli av med hans lön på £150 000 i veckan. Det finns intresse från USA, men 33-åringen är inte särskilt sugen på att flytta dit (The People).

ABV vill att Chelsea ska signa Radamel Falcao i sommar. Andra spelare som klubben är intresserade av är Gonzalo Higuain och Edinson Cavani (The People).

Chelsea visar även intresse för Javi Martinez (The People).

Manchester United har koll på Gary Cahills förväntade flytt till Chelsea. Samtidigt vill Bolton gärna spendera Cahill-pengarna på Junior Hoilett (The People).

Fulham vill låna Tom Huddlestone (The People).

Aston Villa vill signa Bobby Zamora – om de säljer Darren Bent till Liverpool (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Pelle

  Vet du något om Markovic? Aldrig sett killen spela.

  • Erik, Vet att han är omtalad och hypad. Har för mig att han är en snabb, teknisk, passningsskicklig släpande anfallare som även kan spela på kanten. Har dock inte sett honom.

 2. Kan tänka mig att Suarez går i sommar om vi inte når CL, men redan i januari känns omotiverat. Fast sa i och för sig samma sak om Torres. Pelle2x : Har inte så bra koll, hur trovärdig är the daily star? Har den någon svensk motsvarighet? Och är det bara the daily star som skrivit om det?

  • Baksam, Ja det är bara The Daily Star och det är inte en av de mest pålitliga tidningarna.

 3. Suarez kommer lämna LFC om CL-spel inte uppnås och även häxjakten i england kommer få honom att tappa suget för PL, men det kan hända tidigast om ett år.

 4. Får ont i magen när jag tänker tanken på att Suárez skulle lämna Liverpool… :'(

 5. FA-lottning klar,
  LFC mot Scums i fjärde omgången. 😀

 6. Nä nu vill jag att det skall presenteras nyförvärv ! Hoilet och Ba !!!!! Är väl de mest realistiska, men ändå bra kvalité ! YNWA

 7. Kan inte tänka mig att Suarez lämnar…han har också delvis varit en anledning att vi inte håller en CL plats just nu och det vet han om. Då syftar jag både spelmässigt och på planen.

 8. köp Ba ELLER Huntelaar.. och en snabb, teknisk ytter som tex shaqiri eller Markovic. Sinclair skulle ju inte sitta fel i liverpool-tröjan!