Enligt The Mirror har Liverpool avslutat förhandlingarna om Luis Suarez och Charlie Adam, eftersom spelarnas nuvarande klubbar begär överpriser för deras tjänster.

Liverpools ägare har slut på tålamod i förhandlingarna för Suarez och Adam, då kraven från Ajax respektive Blackpool anses vara orimligt höga. Ajax vill ha £30 miljoner för Suarez, medan Blackpool vill ha omkring £14 miljoner för Adam.

Adam har lämnat in en officiell transferbegäran, medan Suarez har tagit ett snack med Ajax, där han har försökt övertala de att släppa honom till Liverpool för en mer rimlig summa än de £30 miljoner som de insisterar är ett marknadsmässigt pris.

Liverpools ägare har gjort klart att klubben inte avser att värva Suarez eller Adam om inte deras prislappar sänks innan transferfönstret stänger. Istället kommer Liverpool att rikta in sig på andra spelare, eller rent av inte värva spelare överhuvudtaget i januari.

Spelare som Liverpool betraktar som alternativ till Suarez är bland andra Ashley Young, som dock också skulle bli dyr, och Charles N’Zogbia, skriver The Mirror.