Just nu äger Roma och Cagliari 50% vardera av Radja Nainggolans rättigheter. Roma köpte sin halva för €6 miljoner och förväntas köpa resterande innan sommaren är slut. Liverpool har dock gett sig in i leken, då de är beredda att betala €15 miljoner i övergångssumma samt spelaren en årslön på €2,8 miljoner vilket är dubbelt så mycket som han har i Roma (Gazzetta dello Sport).

* * *

Celtics manager Ronny Deila har klargjort att deras prioritet i januari främst blir att behålla Virgil van Dijk, John Guidetti och Kris Commons. Celtic behöver förlänga van Dijks kontrakt för att hålla honom borta från intressenter som Liverpool och Arsenal (The Times).

* * *

Liverpool och Sunderland har återupptagit förhandlingarna rörande en eventuell övergång för Fabio Borini. I somras var klubbarna överens om en övergångssumma på £14 miljoner, men den gången tackade Borini nej till Sunderland. Sedan dess har Borini fått väldigt lite speltid i Liverpool och Brendan Rodgers har klargjort att han inte har någon långsiktig framtid i klubben. Sunderland vill fortfarande värva Borini, men har för avsikt att betala mindre än £10 miljoner för hans tjänster (GOAL.com).

* * *

Liverpool vill ersätta Mario Balotelli med Saido Berahino (The Daily Express).

1 kommentar
  1. Radja Nainggolan är en spelare av väldigt hög klass, och vore en fantastisk värvning 🙂 följer Roma i Serie A och Nainggolan är en av de mest tongivande spelarna i Roma!

    Drömvärvning, då slipper vi lira med Joe Allen eller Lucas 🙂

Kommentarer är stängda.