Liverpool och West Ham är intresserade av Boltons Matt Taylor, som är tillgänglig för en liten summa (Metro).

Liverpool är intresserade av Lilles Mathieu Debuchy. 25-åringen kan spela båda defensiv mittfältare och högerback, och har två år kvar på sitt kontrakt med den franska klubben (L’Equipe).

Liverpool hoppas värva Mathieu Debuchy för så pass lite som £2 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool, Manchester United och Blackburn är intresserade av Mahamadou Diarra. Real Madrid begärde £6 miljoner för att släppa maliern, men nu är spanjorerna att låta honom gå på free transfer – förutsatt att det är till ”rätt” klubb. Mittfältaren uppges föredra en flytt till Liverpool (The Daily Mail).

Hatem Ben Arfa ryktas till Liverpool och Manchester United. Fransmannens agent Michael Ouazine hävdar att mittfältaren har blivit erbjuden ett kontrakt med en toppklubb i Premier League. Marseille har för övrigt redan accepterat Werder Bremens erbjudande på £6,6 miljoner (The Daily Mail).

West Ham vill låna Ryan Babel (The Daily Mail).

Liverpool är beredd att ”casha in” Soto Kyrgiakos, som är aktuell för Juventus (Corriere dello Sport).

Alberto Aquilani är fortfarande inte helt klar för Juventus. Mittfältaren har redan genomgått en sex timmar lång läkarundersökning med Turinklubben, men kommer att genomföra ytterligare tester innan Juventus kontrakterar honom (Football Italia).

3 kommentarer
  1. Hoppas vi får in 2-3 spelare innan transfern stänger.

  2. LFC borde fokusera på att köpa en anfallare av rang då just anfallspelet va under all kritik stora stunder i matchen mot City!

  3. >> JB :

    Bland annat anfallet ja , men ärligt talat så tyckte jag hela laget såg darrigt ut igår. N

Kommentarer är stängda.