. . .

Shakhtar Donetsks mittfältare Henrikh Mkhitaryan är Liverpools främsta måltavla inför sommarens transferfönster. Klubbarna kommer troligtvis att förhandla om en eventuell övergång i april och maj. För tillfället värderas armeniern till 25-30 miljoner. Chelsea och Manchester City är också intresserade av Mkhitarya (SportBox.ru).

(Det är oklart om artikeln syftar på 25-30 miljoner pund, euro eller dollar).

Tottenham vill signa Henrikh Mkhitaryan (Izvestia).

* * *

Enligt Fabio Borinis agent Marco De Marchi hoppas anfallaren spela några matcher för Liverpool i slutet av säsongen och därefter vara redo till sommarens U21-EM (TMW).

* * *

I sommar kommer Martin Skrtel att lämna Liverpool, eftersom han inte kommer överens med Brendan Rodgers. Anzhi, Zenit och Arsenal är intresserade av Skrtel, som värderas till 15 miljoner euro (Izvestia).

* * *

Arsenal är mycket intresserade av Ashley Williams. London-klubben kommer att följa upp sitt intresset med ett bud på Williams, som även är eftertraktad av Liverpool (The Daily Mail).

* * *

Zenit visar intresse för Basels backtalang Alexander Dragovic (Izvestia).

Anzhi är beredda att betala 15 miljoner euro för Adil Rami (Izvestia).

CSKA Moskva och Rubin Kazan är intresserade av John Gudietti (Izvestia).

* * *

Manchester City och Barcelona visar intresse för Marquinhos (Leggo).

Andre Santos säger öppet att han hoppas att hans lån från Arsenal till Gremio görs permanent efter säsongen (Zero Hora).