. . .

Liverpool visar intresse för Carlo Ancelotti. Klubben överväger att dumpa Brendan Rodgers (Mercato365, Calciomercato).

* * *

Dejan Lovren är ett intressant namn för Liverpool, Tottenham och Lokomotiv Moskva. Kroaten skulle föredra att flytta till England (Mercato365).

* * *

PSG är intresserade av Pierre-Emerick Aubameyang (Mercato365).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hoppas jag verkligen inte!
  Orkar inte en till uppbygnadssäsong….
  Nä lita på Rodgers nu och ge honom tid!

 2. 200% bs! Tror inte ett skit på detta, men skulle det mot förmodan ske så ger jag upp.

 3. Skulle verkligen inte tro det, det vore tjänstefel av FSG.

 4. Rodgers har knappast övertygat såhär långt, men det skulle förvåna mig mycket om han dumpas redan i sommar. Med tanke på att han förra sommaren fick värva helt utan ett scouting-team så känns det rent utav taskigt av FSG att sparka honom redan nu. Han har egentligen bara fått ett riktigt transferfönster på sig att värva, och ifrån det fönstret så ser ju Coutinho och Sturridge ut att kunna bli bra tillskott. Ska väl tillägga att källan inte heller är den trovärdigaste. Att kolla läget med olika tränare är helt naturligt för en klubb som Liverpool.

 5. Jag tycker Rodgers har presterat nästan PRECIS som man måste förväntat sig av honom. Svårt att trolla med knäna. Om prio var att skära ner lönerna och samtidigt göra sig av med flera erfarna spelare. Ersätta dem med väldigt unga spelare och samtidigt implementera ett nytt spelsätt och ändå tro man ska satsa på topp 4?

  Med tanke på att vi ligger på ungefär samma plats/poäng som i fjol så tycker jag det är litet fall framåt med tanke på hans begränsade medel och förutsättningar.

  Positivt är att vi gjort så otroligt mycket mer mål och att spelet sett bättre ut ju längre säsongen har gått.

  Negativt är ojämnheten och försvarsspelet. Där måste det till en justering och bättre balans på attack/försvar. Sen måste Rodgers bli lite smartare vid en del laguttagningar. Ibland har han lyckats justera det med byten, men vissa matcher har varit så uppenbara redan före matcherna. Han måste bli mer cynisk och mindre naiv.

  Jag hoppas verkligen han får minst sommar + vinterfönster på sig (alltså hela nästa säsong) och så länge vi närmar oss de andra och gör framsteg (babysteps) så är jag egentligen nöjd.

 6. Sett till denna säsongen så tycker jag rodgers har gjort mer än vad man kunde förvänta sig! Han har övertygat mig om att de äntligen finns en plan, spelsätt och tanke bakom de vi gör! Litar på honom till 100%

 7. Jag tycker Rodgers har gjort bra. Vi har haft riktiga ljusglimtar under säsongen då vi vunnit med ett flertal mål, och om vi skulle haft en gnutta mer tur så hade den här säsongen varit riktigt bra.

  Hade vi vunnit mot City, Arsenal och gjort ett till mål mot Zenit, vilket var väldigt nära, så hade vi kunnat haft en jättebra säsong. Sen att vi gör urusla matcher mot WBA och Southampton bl.a. påverkar såklart.

  Förresten tror jag att vårat usla försvarsspel är p.g.a. att Steve Clarke lämnade staben.

 8. Att säsongen tar slut i Februari är aldrig godkänt för en klubb som Liverpool. Rodgers har lite samma problem som Hamrén. Det finns inget i spelet som SITTER någon gång. Anfallsspelet är bra ibland, försvarsspelet är bra ibland…och tvärtom. Någon gång måste man sätta spelet och få in någon slags trygghet.

  Sen visst kan man skylla på oflyt och så vidare, men ett bra lag har tur. Och med tanke på hur ojämna LFC är så kan de inte vara ett bra lag.

  Rodgers måste verkligen sätta alla sina värvningar i sommar (särskilt de defensiva pjäserna), annars lär han inte bli långlivad som manager.

 9. @Jesper Men det tycker jag sett bättre och bättre ut säsongen har lidit. Vi har haft ett par fina sviter under säsongen med 3-4 vinster i rad och obesegrade i 8-9 matcher eller något liknande.

  Jag skylle inte på oflyt, men mot City skulle vi ha poäng. Mot Arsenal och Everton också. Sen har spelet sett bra ut mot topplagen även om det inte blivit så mycket poäng som vi velat ha.

  Självklart kommer hans nya spelsätt ha lite ”barnsjukdomar”, kan ha fila bort djupdyken som vi gjort i 3-4 matcher i år och strama upp defensiven så känns det som vi tar nästa steg.

  Håller med om att säsongen inte bör ta slut i Europa runt februari för Liverpools del, men om man betraktar detta som ett mellanår / anpassningsår så tycker jag det är helt okej.

  Huvudsaken är att Rodgers visar nästa år att han har lärt sig sin läxa och undgår samma misstag då.

 10. Ja det är ju inte förrän i September som Rodgers har den truppen som han vill ha. Men då måste han också börja leverera. Han har inte gjort underverk med dagens mått mätt. Att folk tycker att han gjort ”bättre än förväntat” beror snarare på överdrivet låga förväntningar.

  Men han verkar ju åtminstone vara intresserad av en del bra spelare. Det är ett steg framåt helt klart.

 11. Jesper: Jag håller med dig, det resultatet som Rodgers har åstadkommit hittils är det inte acceptabelt för en klubb med lfc storlek.

  Jag/ vi har lärt oss att vara realistiska efter dessa svalkande år. Det var redan klart och tydligt i början av säsongen att säsongen skulle sluta på ett ungefärligt sätt som det ser ut nu.

  Rodgers är ingen tränare som kan ta ett lag till Top på bara en säsong, han helt enkelt färsk och oerfaren.

  För mig är vi inte bättre än förra året och det stundtals fina prestationen och målen vi har haft beror på att både Suarez och Gerrard är i bättre form än vad de var förra året.

 12. Däremot finns det vissa områden som har sett en klar förbättring och jag längtar redan till nästa säsong för att se ytligare förbättringar.