Startelvan: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Downing, Maxi, Kuyt, Suarez.

Bänken: Doni, Kelly, Carragher, Shelvey, Bellamy, Coates, Carroll.

* * *

Efter matchen:

Liverpool lyckades vinna med 1-0 efter mål av Suarez. Liverpool behövde verkligen vinna den här matchen, vilket man ju också gjorde. Spelmässigt var det aldrig något snack om saken – Liverpool var klart bättre än QPR – men hemmalaget var åter igen väldigt ineffektiva, därav uddamålsvinsten.

Ja, Liverpool skapade mycket, men missade nästan lika mycket. Den vanligtvis så effektiva Maxi gjorde en efterlängtad entré i startelvan, men den här gången brände även argentinaren många målchanser.

Det var onekligen en oerhört skön känsla när Suarez gjorde 1-0 i den 47:e minuten. Det var precis den starten som Liverpool behövde i den andra halvleken. Just Suarez var tillsammans med Charlie Adam Liverpools främsta offensiva spelare i den här matchen, tycker jag.

Vidare kändes backlinjen hur säker som helst; de hade verkligen koll när QPR försökte anfalla. Bortalaget kändes aldrig särskilt farliga i den här matchen.

Segern innebar att Liverpool avancerade till sjätteplatsen i tabellen. Den skrala målproduktionen är dessvärre alltjämt någonting som i dagsläget hindrar Liverpool från att vara en riktigt seriös utmanare om CL-platserna – 18 gjorda mål på 15 matcher är verkligen inget imponerande facit för ett lag med Liverpools ambitioner och spelarmaterial.