Glen Johnson vill lämna Liverpool i januari. Roma hoppas signa Johnson och kan komma att försöka göra detta redan i januari, men de kommer bara ett buda en liten summa (GOAL.com).

Liverpool pushar för att signa Winston Reid, vars kontrakt med West Ham går ut efter säsongen. Arsenal har varit intresserade av Reid, men de är på väg att värva Tyrone Mings istället (The Sunday People).

Liverpool kommer att försöka sälja Mario Balotelli nästa sommar (The Sunday People).

Trots att Martin Ödegaard har tränat med Liverpool är det långt ifrån säkert att han kommer att skriva på för klubben, då exempelvis Manchester City och Ajax också försöker signa honom (The Sunday People).

* * *

Liverpool vill signa en ny anfallare i januari (The Daily Mail).

Jackson Martinez toppar både Liverpools och Tottenhams önskelista för januari. Han är till salu för omkring £30 miljoner (The Daily Mail).

En annan anfallare som både LFC och Spurs är intresserade av är Saido Berahino, som WBA kommer att försöka få åtminstone £25 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool kan komma att försöka Napolis stjärnanfallare Gonzalo Higuain för Mario Balotelli + pengar (The Daily Mail).

Cheick Tioté kan vara på väg till Liverpool (The Daily Mail).

Jan Vertonghen är på väg att lämna Spurs i januari. Liverpool kan komma att göra ett försök att signa den belgiska backen (The Daily Mail).

2 kommentarer
  1. Gillar ju Vertonghen men mittbackar som spelar till vänster har vi så det räcker.

  2. Hoppas att vi inte köper nån av dessa, Vertongen lär orsaka ännu mer kaos i vår backlinje. Berahino är ingen klar spelare ännu, tror inte att han skulle må bra av att få den press att bli vår räddare i så ung ålder. Tror inte att han skulle klara det heller. Jackson Martinez har redan peakat och är på väg neråt snabbt. Tioté har stått stilla tre säsonger, tror inte han är rätt man att satsa på. Reid är jag osäker på, blandar och ger friskt i ligan.

    Den unga norske spelaren hade däremot varit kul att signa, kan bli något riktigt bra med rätt utbildning.

Kommentarer är stängda.