I dagens engelska tidningar rapporterar fler och fler källor om Liverpools intresse för Wickham och Sakho. Bland annat är den pålitliga tidningen The Times i farten.

* * *

Liverpool överväger att buda på Connor Wickham, som värderas till omkring £15 miljoner. Liverpools nya ägare är angelägna om att förstärka truppen – och tänka medelåldern, samtidigt som de sportsligt ansvariga vill ha in ytterligare en anfallare. Den engelska U21-landslagsmannen Wickham passar verkligen in i Liverpools värvningsfilosofi, och har en utköpsklausul på £15 miljoner i sitt kontrakt med Ipswich. Det är dock osannolikt att Liverpool kommer att matcha den summan; man kommer snarare att försöka förhandla fram en lägre övergångssumma som i sin tur kan kompletteras med (eventuella) prestationsbaserade tillägg. Liverpool går mot en extremt upptagen sommar; man har identifierat ytterligare ”targets”. Bland dessa återfinns Jose Enrique – som i motsats till rapporter – inte är klar än. På listan finns även Gary Cahill, Ashley Young och Stewart Downing. Dessutom kollar Liverpool på PSG-backen Mamadou Sakho, som betraktas som ett billigare alternativ till Cahill, som skulle gå på omkring £15 miljoner att köpa loss från Bolton. Sakho gjorde sin A-landslagsdebut mot England på Wembley, och hans spelstil skulle passa in bra i Premier League (The Times).

* * *

Liverpool överväger att sätta in en stöt på Connor Wickham. Liverpool är angelägna om att signa en ung anfallare och har identifierat Wickham, 18, som ett av alternativen. Wickham har en utköpsklausul på £15 miljoner. Liverpool är även intresserade av Mamadou Sakho (The Daily and Sunday Express).

Liverpool är intresserade av Connor Wickham. Den stora anfallaren har scoutats flera gånger av Damien Comolli (The Daily Star).

* * *

Bayern München är den senaste klubben att visa intresse för Andre Ayew (TZ).

Villarreal är en av många klubbar som vill signa Lorients målfarliga anfallare Kevin Gameiro (Marca).