. . .

Enligt The Mirror är Brendan Rodgers villig att skeppa Andy Carroll till Newcastle i utbyte mot Hatem Ben Arfa.

Tidningen skriver att Rodgers visserligen skulle föredra att sälja Carroll till West Ham för £17 miljoner, men att det kan bli så att anfallaren byts mot Ben Arfa. Liverpool och Newcastle uppges ha etablerat kontakt rörande ett byte mellan spelarna, och relationen mellan klubbarna är betydligt bättre än förra sommaren, då Liverpool blev upprörda över att Newcastle enbart framförde skambud på Carroll.

* * *

Twente visar intresse för Heurelho Gomes (TC Tubantia).

Benfica vägrar sälja den utlånade målvakten Jan Oblak, som har gjort succé i Rio Ave under säsongen. Istället har Benfica för avsikt att ge Oblak en A-lagsplats nästa säsong (Record).

Inter och Lazio är intresserade av Ibrahim Afellay (GOAL.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Jag hade gärna sett att man försökt få med deras ytterback Santon i dealen. Vet inte marknadsvärdet på honom, men han är en spelare som har höga toppar (och för visso djupa dalar) men som jag tror skulle passa bra in i Brendan Rodgers sätt att spel och skulle kunna formas till en formidabel ytterback. På så sätt får vi också konkurrens till Enrique och passar väl in i FSG värvningspolicy.

  /MrJensen

 2. Win, win för alla inblandade om detta skulle gå igenom. Haha. Ovanligt i dagens fotboll. ^^

 3. Nej usch, inte Santon @mrjensen. En riktigt bra Fifa-lirare men en riktigt skojare på plan. Se bara vad han lyckades göra mot Benfica senast, får Skrtel flashbacks mot City. Skulle hellre sett att vi får pengar för Carroll som kan bidra till en annan offensiv yttermittfältare. Eller rentutav bidra mycket till Eriksens ankomst till Liverpool.

 4. Hatem kan hålla högklass men hans skadeproblem kan ställa till det.
  Är det tänkt att han ska användas som ytter?

 5. @Fredrik

  Håller med fullt ut om att kunde vi få 17miljoner för Caroll är de taget, men eftersom bud som endast innefattar pengar inte verkar vara något alternativ så var tanken att man kunde få Santon ”på köpet”. Har ej sett just den situationen du nämner, men vet att han verkligen blandar och ger. Tror dock att han skulle kunna passa in i Brendan Rodgers sätt att spela. Jag hade inte förespråkat att värva honom för några större pengar , men som en bonus i affären och kanske ngn slantar mellan hade jag gärna gett Brendan Rodger chansen att forma honom! 🙂

  /MrJensen

 6. Santon vill hem till Italien och drömmer om Milan har han sagt i intervju.
  Jag tror att om det blir en bytesaffär med Carroll och Ben Arfa lär Newcastle vilja ha pengar också. Marknadsvärdet borde vara högre på en het Ben Arfa än ljummen Carroll.