De senaste uppdateringarna är högst upp i inlägget…

* * *

Napoli blockar aktivt Gonzalo Higuains potentiella övergång till Barcelona (Gazzetta dello Sport).

* * *

Roma är intresserade av Alexandr Kokorin, Yevhen Konoplyanka och Douglas Costa (Sky Italy).

Ricardo Rodriguez kommer troligtvis inte att flytta till Italien, då Wolfsburgs prislapp ligger på hela 25 miljoner euro. Fiorentina är intresserade, men det är osannolikt att någon italiensk klubb har råd med honom (Sky Italy).

Wolfsburg kräver hela utköpsklausulen på 33 miljoner euro för Luiz Gustavo om någon ska köpa loss VM-brassen. Prislappen omöjliggör en övergång till Inter, men Arsenal, Chelsea, Manchester United och Monaco är också intresserade (Sky Italy).

Inter och Rubin Kazan är väldigt nära att komma överens om övergångsvillkoren för Yann M’Vila (Sky Italy).

* * *

Officiellt klar övergång: West Ham har värvat Anderlechts stora senegales Cheikhou Kouyate.

* * *

Liverpool och Bayern München har inlett preliminära förhandlingar om Xherdan Shaqiri. Liverpool är beredda att betala 20 miljoner euro för Shaqiri, men Bayern är tveksamma till att sälja, då de betraktar honom som en långsiktig ersättare till Ribery (Bild).

shaqiri

Liverpool har inlett preliminära förhandlingar med Bayern München. Det handlar förstås om Xherdan Shaqiri. Liverpool har tröttnat på Southamptons vägran att kompromissa i förhandlingarna om Adam Lallana, samtidigt som Shaqiri betraktas som en mer prisvärd spelare än Lazar Markovic, som LFC också är intresserade av. Bayern har öronmärkt Shaqiri som Riberys långsiktiga ersättare, men han har lessnat på att nöta bänk och vill flytta till Liverpool (The Daily Mail).

* * *

Liverpool kommer att försöka signa Ricardo Rodriguez om man går bet på Alberto Moreno (The Daily Mail).

Liverpool, Everton och Inter är intresserade av Stephane Mbia, som är free agent (The Daily Mail).

3 kommentarer
  1. Måste säga att jag hellre ser Lallana än Shaqiri. Däremot tror jag Shaqiri är bättre impact player och hade varit mumma att ha på bänken, men den rollen är han inte nöjd med. Svårt att se honom rubba SSS trion på reguljär basis dock behöver vi en ytter till.

  2. Jag tycker Shaqiri vore en perfekt värvning, ung och otroligt begåvad men lite lat dock men detta kan förhoppningsvis BR ändra på. Han kanske inte just nu tar en plats från SSS men han sätter en enorm press att dessa herrar måste prestera på en hög nivå. Tror inte att Sturridge, Sterling eller Suarez kommer hålla sig skadefri en hel säsong så även om SSS skulle prestera så kan jag tänka mig att Shaqiri skulle få spela runt 25-30 matcher från start iaf.

    Jobbigt att höra om alla rykten bara och ingenting blir klart men det är väl så när de försöker hålla FFP men desto roligare när någon blir klar.

  3. Jag vill höra mer rykten om FIrmino.

Kommentarer är stängda.