Liverpool och Groningen förhandlar om David Texeira. Det kan möjligtvis bli en deal där Groningen får pengar + en spelare, eller pengar + en spelare på lån (Twitter).

Chelsea och Liverpool har tackat nej till Milos Krasic. Arsenal är en av åtskilliga andra klubbar som är intresserade av serben (Twitter).

* * *

Liverpool befinner sig i förhandlingar med Real Madrid rörande Esteban Granero. Real Madrid hoppas kunna sälja Granero, men det finns litet intresse. Nu försöker Liverpool låna mittfältaren, vilket kan vara ett alternativ för Real Madrid om övergången kan göras permanent i sommar (The Mirror).

Liverpool är inte intresserade av Nikica Jelavic, och det finns lite intresse för Milos Krasic, men den senaste tidens svaga prestationer har fått klubben att inse att man behöver införskaffa offensiva alternativ (The Mirror).

Liverpool har visat intresse för Yann M’Vila, men kommer troligtvis inte att göra ett försök att värva honom förrän i sommar (The Mirror).

* * *

Liverpool ligger närmast till hands för Udineses chilenare Mauricio Isla. Udinese vill gärna behålla Isla, men skulle överväga bud på omkring £10 miljoner (TalkSPORT).

Spurs vill låna Mauro Zarate, som för tillfället är utlånad till Inter, där han dock har misslyckats. Lazio äger alltjämt Zarate och är beredda att lyssna på bud på omkring £10 miljoner, men Spurs hoppas ändå kunna låna argentinaren om de kan få hjälp med att betala hans enorma lön på £120 000 i veckan. Zarates agent Barry McIntosh kommenterar Spurs-ryktena: ”Spurs are among the clubs interested in bringing him back to England. He made a positive impact at Birmingham previously and his reputation has continued to grow” (The Mirror).

Franska ligans skyttekung Olivier Giroud har en utköpsklausul på 16-20 miljoner euro i sitt kontrakt. Uppgifterna bekräftas av Montpelliers ordförande, som tillägger att anfallaren kommer att stanna resten av säsongen. Klausulen i Girouds kontrakt kan förändras beroende på hans framfart i Frankrikes landslag (France Football).

* * *

Manchester United har lagt ner sitt intresse för Dinamo Zagrebs supertalang Mateo Kovacic, trots att Ferguson öronmärkte 17-åringen som en potentiell värvning. Manchester Uniteds ledning är inte beredda att lägga £10 miljoner på en spelare som ännu inte har visat särskilt mycket, trots att Fergusons vill signa honom: ”Sir Alex has had scouts watching Kovacic regulary and really likes him, but it now seems they won’t pay the money to make an acceptable bid”, sa en källa inom Manchester United. Det saknar dock inte intressenter för kroaten – Manchester City, Arsenal, Spurs, Bayern München och Juventus också ryktas vara ute efter honom (GOAL.com).

Shakhtar Donetsk har informerat Chelsea om att £16,7 miljoner räcker för att signa Willian. Chelsea hoppades dessutom få låna Milos Krasic, men Juventus är bara intresserade av en permanent övergång, vilket Chelsea inte är intresserade av. Chelsea letar efter en kreativ mittfältare – namn som Luka Modric och Joao Mourinho är intressanta. Däremot tros Chelsea INTE vara intresserade av Eden Hazard. Den skickliga Hazard har en klausul på mer än £25 miljoner i sitt kontrakt – men ingen förväntar sig att någon intressent är beredd att betala hela klausulen (The Telegraph).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Ja men tack gode gud att även lfc verkar ha hängt med på hur dålig krasic är

 2. Texira, granero och isla? Känns som det är väldigt bra och isla för bara tio miljoner det är grymt

 3. Har Lazio verkligen råd att ge såna löner? Har Inte Lazio stora skulder? In med någon bara som vet hur man petar in bollen i målet… Och en ytter som kan dribbla sin gubbe… Trött på att vi inte har någon sådan ytter…

 4. Tycker att Granero på lån kan vara spännande. Stämmer uppgifterna så är det rätt positivt då man ser att även ledningen inte vill trumma på med det innermittfält vi har. Tror att Granero är en spelare som kan få ett ordentligt lyft i LFC.

 5. Kanske kan vara en av våra yngre spelare som går på lån dit, vi tar en anfallare, dom får låna en av våra framtida anfallare hade jag tyckt skulle va bra,

 6. Walther

  Haha underskatta inte Holländska ligan. Varför skulle de vilja ha någon ungdomsspelare på lån från oss?

  • Sola: Man skulle kunna tänka sig att Groningen får låna någon med köpoption. Det borde finnas reservlagsspelare som är på väg bort. Typ Sama, Sokolic, Mendy. De är självklart inte några drömvärvningar för Groningen, men om de får en schysst deal kanske de vill ha någon i Texeiras övergång. Adam Hajdu (som nyligen bröt kontraktet med LFC) provtränar med Groningen, så man kan tänka sig att de har en viss koll på Liverpools verksamhet.

 7. Vi har en holländare som har gjort sina bästa år i klubben. Frågan är om kuyt skulle kunna tänka sig gå till Groningen. För jag tror inte Groningen hade tackat nej till en holländsk landslagsplats.

  • Baksam: Kuyt har alldeles för hög lön för Groningen.

 8. Jag underskattar verkligen inte holländskaligan, många skickliga spelare där, men om dom vill låna någon så tycker jag Morgan borde få lite a-lags spel i kroppen och sen vara mer än redo för Startelvan i Pool också, han är otroligt skicklig anfallare och tror han skulle få mkt speltid där än för tillfället i Pool

  • Henkey: Klausulen ligger på mer än £25m, närmare bestämt ca £33m. The Telegraph verkar mena att inga är beredda att betala över £25m.

 9. Om vi kunde chansa med Caroll så tycker jag vi borde iaf försöka med Hazard men City lär väl blanda sig och något av dem två spanska lag som den ligan består av… Men vill han gå till oss?

 10. Frågan är hur Dalglish tänker när det gäller värvningar. Kommer han försöka hitta spelare som går in i startelvan? Finns det ens några sådana att få för en före detta(?) storklubb som underpresterar?
  Eller handlar det om spelare som breddar truppen och kan ge lite mer olika alternativ i form av spelsätt och formationer?
  Eller tänker man helt enkelt att den här säsongen får bli som den blir (även om själklart målet är topp 6 pga alla pengar man får för att kvalificera sig för utländska cuper). Kanske blir det så att det kommer in 2-3 talangfulla 17-18 åringar som får stå på tillväxt. Kanske kan de vara redo för spel redan nästa säsong men jag tror att de större värvningar kommer i sommar. Vi får vara glada om det kommer in en eller två breddspelare. Jag hoppas vi köper spelare som t.ex. Mateo Kovacic som varit riktigt bra de matcher han spelar. Verkar ju inte vara alltför dyr heller.
  Sen hoppas jag att spelare som Shelvey ges en ordentlig chans!

 11. #Kingping
  Jag hoppas verkligen inte Kenny letar efter komplementspelare, vad ska vi med det till?
  Vi måste köpa spelare som kan in och göra skillnad. Det finns kvalitet där ute, gäller bara hitta den.
  Tycker du filosofera ganska flumigt, jag hoppas inte de går ut med att ”det får bli som det blir” känsla. Då kan vi ju lägga ner hela verksamheten. VI har ju en bra trupp. Men den behöver ha 1-3 kvalitets spelare till för att lyckas slå sig in bland topp 4. Jag menar vi kan ju inte bara lägga oss ner och dö. Något måste hända som väcker liv i spelarna!
  Nyförvärv som kan bidra som höjer hela truppen (som sagt), ny tränare om det behövs som får igång själförtroendet!

 12. Kingping
  om vi inte värvar så är det nån talang som ska prestera för utan nåt sånt kmr det se ut ungefär likadant hela säsongen och vi borde INTE SÄLJA NÅGON för det kmr inte leda till nåt om vi inte säljer nån man får mkt pengar av för vi hade vart top-4 tror jag om inte KD sålt Meireles som enligt mej var vår bästa spelare förra säsongen och om vi inte värvar en offensiv mittfältare så är vi körda och finns det nåt sätt att sälja Adam vi kanske kan få en kopp kaffe och bulle för Adam! NEj vi ska ha in spelare som presterar på hög nivå! Där jag vill se förändringar är framförallt på mittfältet men också anfallet.
  har några förslag som vi kan ffaktisk ”få”
  Högerytter: Isla, Seb L, Pablo Hernandez, Wailcott(liverpool-fan)
  Vänsterytter: Affelay, Mertens, Jarvis, Greizmann, Perooti
  Trollgubbe i mittenfältet(offensiv): Martin, Marin, Sessgnon, Honda, M Fernandez(mkt bra läge pga att Sporting har skulder)
  Foreward:Abonglahor, Cardozo, Barros(till salu), Lewandowski, Sow(vill till oss), Huntelaar(bättre målskytt finns knappt)
  Någon av dom här vore underbart! Nej men alla vill ju inte hit men Walcott är Liverpool-fan och Sow som vill hit SÅ????

 13. Jag hoppas vi värvar en striker som är bra i boxen som bara står där och prickar rätt och kompletterar suarez, sen kanske nån spelare mer om vi har tid/ pengar. Teixeira är en bra värvning tycker jag och han kan bli riktigt bra tror jag!

 14. Om Liverpool skulle vilja betala 33 mijoner pund för Hazard, skulle han då vara villig att gå till Liverpool? Är det någon som har någon aning om det? För om han är lika bra som alla säger,så borde han vara ett givet köp…

 15. Kakan: använd punkter och stycken, helt otroligt jobbigt att läsa det du skriver.

  John Doe: nej Hazard vill inte gå till oss, inte utan spel CL.

 16. Scott Slater skriver på Twitter att det kommer att ske en övergång idag.
  Det är förmodligen David Texeira som det handlar om. Det är en trovärdig källa.

  Det är helt omöjligt för oss att veta om Hazard vill komma till LFC eller inte, det kan vi bara gissa oss till.

  Och instämmer med RobinD det är fruktansvärt jobbigt att läsa det du skriver ”Kakan” när du inte använder varken stycken eller punkter.

  Sen är det nog flera här inne som skriver med olika namn för det kan inte finnas ”tre” som skriver så otroligt lika (Läs dåligt ang. Stycken och punkter)

 17. Så du tror inte att förmånen att få spela med ” Världsspelaren ” Andy Carroll uppväger spel i CL ?……

 18. sorry för att det blev svårläst innan

  om vi inte värvar så är det nån talang som ska prestera för utan nåt sånt kmr det se ut ungefär likadant hela säsongen och vi borde INTE SÄLJA NÅGON för det kmr inte leda till nåt om vi inte säljer nån man får mkt pengar av för vi hade vart top-4 tror jag om inte KD sålt Meireles som enligt mej var vår bästa spelare förra säsongen och om vi inte värvar en offensiv mittfältare så är vi körda och finns det nåt sätt att sälja Adam vi kanske kan få en kopp kaffe och bulle för Adam!

  NEj vi ska ha in spelare som presterar på hög nivå! Där jag vill se förändringar är framförallt på mittfältet men också anfallet.
  har några förslag som vi kan ffaktisk ”få”

  – Högerytter: Isla, Seb L, Pablo Hernandez, Wailcott(liverpool-fan)

  – Vänsterytter: Affelay, Mertens, Jarvis, Greizmann, Perooti

  – Trollgubbe i mittenfältet(offensiv): Martin, Marin, Sessgnon, Honda, M Fernandez(mkt bra läge pga att Sporting har skulder)

  -Foreward:Abonglahor, Cardozo, Barros(till salu), Lewandowski, Sow(vill till oss),
  Huntelaar(bättre målskytt finns knappt)

  -Någon av dom här vore underbart! Nej men alla vill ju inte hit men Walcott är Liverpool-fan och Sow som vill hit SÅ????

 19. John Doe: nope tror inte det. Att Hazard, som antagligen är världens största framtidslöfte ihop med Neymar och nån till kanske, skulle gå till en klubb och inte spela CL är helt otänkbart.

 20. Enligt talkSPORT ska Galatasaray budat på Shaqiri. Det vore ju fan om vi inte är med och hugger om det nu är sant…

 21. Sola: Google is your friend… Dusan Tadic, född 1988 från Serbien.

 22. Sola, tänkte också på det när jag såg videon. Gjorde sedan lite reasearch och såg att killen gjorde 21(!) assists förra säsongen.
  något att satsa på kanske?

 23. Pelle:

  I dessa måltorkar-dagar kan man ju tycka att en sån som Adam Morgan borde få en chans. Hur långt ifrån är han i dagsläget?

 24. RobinD

  Absolut, men jag ville veta lite mer honom. Att söka upp och se vad han kan göra på youtube är en sak, men att få höra vad det är för typ av spelare av andra personer (vilket jag gjorde med min kommentar) är en annan. Vilket t.ex. Flärpen gjorde, som skrev att han t.ex. gjorde 21 assist förra säsongen. (:

 25. Sola: vad du tänkte var inte samma sak som vad du frågade, men okej.

  Tror inte så många svenskar följer groningen noga nog för att uttala sig om hur han är som spelare mer än att han gör många assist och en del mål.

  Men vore han bra nog så borde man hört mer om honom.

 26. Kent: Hittar inget på varken Liverpools eller Sportings hemsida att en övergång skulle vara klar. Däremot några få som skriver det på twitter.

 27. Får vi granero och texiera så är jag nöjd sen säljer vi carroll på ebay

 28. Både Kopsource och Alan Kayll säger att J.Texiera är klar.

 29. ‎”@SkySportsAndy: Sky Sources understand that #LFC have made contact with Werder Bremen about a possible deal to bring Germany U21 winger Marko Marin to them.”

 30. RobinD

  Fair enough, är skillnad på att uttrycka sig i text och face to face. Så förstår att det missuppfattades.

  Han såg bara jäkligt rapp ut i steget, fylld av irrationalitet som är bland det främsta vi behöver just nu. En spelare som vågar utmana sin spelare, och som samtidigt inte behöver kosta en överdrivet stor summa.

 31. Läste det också. Fan. Marin är en av mina favoritspelare.