Damien Comolli befinner sig i Holland (Twitter).

På måndagen kommer representanter från Liverpool att träffa motsvarigheter från Groningen (Twitter). Det handlar naturligtvis om en eventuell övergång för David Texeira

* * *

Förhoppningsvis är Liverpool även intresserade av fler spelare (än Texeira) i Holland. Bara den här säsongen har ett antal skickliga kantspelare uppenbarat sig i den offensiva holländska ligan.

Några yttermittfältare i Eredivisie som har varit mycket bra den här säsongen:

Dries Mertens, 24 år, PSV
Kommentar: Var väldigt bra redan i Utrecht, men har fått ett vansinnigt stort genombrott sedan övergången till PSV. Kompenserar sin litenhet med spelintelligens, snabbhet och känsla i fötterna. Det enda frågetecknet kring honom är hans poängproduktion mot andra topplag, som verkligen inte är lika imponerande som hans ”overall stats”. För någon vecka sedan bekräftade en pålitlig källa på twitter att Liverpool är intresserade av Mertens.

Ola John, 19 år, Twente
Kommentar: Mycket snabb och teknisk lirare som ser ut att gå en ljus framtid till mötes. Är lillebror till den gamla Fulhamspelaren Collins John. För några år sedan hade han möjlighet att bli ungdomsproffs i flertalet stora PL-klubbar, men han tackade nej.

Luciano Narsingh, 21 år, Heerenveen
Kommentar: Doldis som har visat upp ett bra kantspel de senaste säsongerna. Det ska bli intressant att se vilka som snappar upp honom – möjligtvis blir det en sommarflytt till PSV eller Ajax?