[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

* * *

* * *

Liverpool är nära att komma överens med Derby County rörande den unga mittfältaren Will Hughes, som värderas till £10 miljoner. Barry Hunter har specialstuderat Hughes under de senaste sex månaderna. Hughes är även intressant för klubbar som Manchester City och Arsenal, men det är Liverpool som är villiga att betala en stor summa för tonåringen och dessutom låna ut honom till Derby för att fortsätta utvecklas där den här säsongen (The Independent).

* * *

Liverpool har återupplivat sitt intresse för Tiago Ilori. Klubben har numera mittbacksproblem, då Coates har blivit långtidsskadad, medan både Agger och Skrtel är småskadade, samtidigt som Kelly är flera veckor från att komma tillbaka. Detta innebär att Touré är den enda mittbacken i hela truppen som är helt skadefri. Iloris ovilja att förlänga sitt kontrakt med Sporting Lissabon innebär att klubben är beredda att förhandla om en övergång för mittbacken, som de har gett en prislapp på £6 miljoner. Tottenham har också varit intresserade av Ilori, men Liverpool ligger längre fram och Rodgers tror sig kunna norpa talangen (The Mirror).

* * *

* * *

På tisdagen blev Liverpool kontaktade av Napoli, som klargjorde att de är villiga att betala omkring £10 miljoner för Martin Skrtel. Liverpool vägrar kommentera Napolis intresse, men de tros vara ovilliga att sälja Skrtel, eftersom Sebastian Coates har dragit på sig en långtidsskada och således behövs slovakens rutin i truppen (BBC Sport).

Liverpool har nobbat Napolis bud på £10 miljoner för Martin Skrtel. Det kan dock bli svårt för Rodgers att behålla slovaken, som vill återförenas med Benitez. Skrtel har bara startat en PL-match sedan förlusten mot Manchester United i januari månad (The Mirror).

Liverpool har tackat nej till Napolis bud på £10 miljoner för Skrtel. Napoli tros förbereda att förbättrat bud, men i dagsläget är Rodgers ovillig att sälja slovaken, med tanke på Coates långtidsskada (The Daily Mail).