[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har informerat Stoke om att Oussama Assaidi kostar £7 miljoner att köpa loss. Stoke vill gärna köpa loss Assaidi på permanent basis, men tycker att Liverpools värdering är orealistisk och hoppas kunna värva honom för en mindre summa. Liverpool är angelägna om att få så mycket som möjligt vid försäljningar och vill håva in sammanlagt omkring £30 miljoner i försäljningar i sommar.

Assa

* * *

Southampton kräver £30 miljoner för Adam Lallana, som Liverpool värderar till £20 miljoner. LFC betraktar Xherdan Shaqiri som ett alternativ till Lallana och är även intresserade av Emre Can (The Guardian).

* * *

Gustavo Poyet vill förstärka Sunderlands trupp med bland annat en målvakt. aktuella namn är Costel Pantilimon och Julian Speroni, som båda är free agents (The Northern Echo).

* * *

Liverpool, Arsenal och Everton är intresserade av Wilfried Bony (The Daily Mail).

Tottenham kommer att buda på Standard Lieges anfallare Michy Batshuayi, som har en utköpsklausul på omkring £8 miljoner, om Mauricio Pochettino godkänner övergången. Spurs förväntas rekrytera Pochettino inom kort (The Daily Mail).

Steve McClaren, som ju gjorde ett bra jobb med Derby under säsongen, ligger bra till att ta över Southampton när Pochettino lämnar (The Daily Mail).

Clerance Seedorf är på väg att få sparken från AC Milan. Ersättare blir Filippo Inzaghi (The Daily Mail).

QPR planerar att skeppa Bobby Zamora, trots att han gjorde det matchavgörande målet som tog klubben tillbaka till Premier League (The Daily Mail).

QPR vill signa Scott Parker, Joe Cole och Rio Ferdinand (The Daily Mail).

Sunderland, Swansea, West Ham och Newcastle är intresserade av Bafetimbi Gomis, som blir free agent i sommar (The Daily Mail).

2 kommentarer
  1. Har inte QPR:s värvningskommité lärt sig något? Låter som att West Ham kommer att få konkurrens att plocka upp de mest avdankade spelarna i ligan. 😉

  2. Bra att vi också börjar kräva lite betalt för våra spelare.

    Jag tycker vi ska skippa lallana, finns bättre o mer prisvärda spelare.

Kommentarer är stängda.