Liverpool och Real Madrid slåss om Yann M’Vila. Damien Comolli har varit väldigt aktiv med sin kontakt med Rennes, och hans goda relation med den franska klubben kan tala till Liverpools fördel. Rennes vill ha 15 miljoner euro för M’Vila (France Football).

Liverpool har kontaktat Stoke rörande Robert Huth. LFC är beredda att betala £5 miljoner, men Stoke vill ha åtminstone det dubbla (Skysports.com).

Liverpool, Spurs och Arsenal visar intresse för Alex Oxlade-Chamberlain (Metro).

Liverpool hoppas värva ungtupparna Adam Barton och Marvin Sordell i januari. Duon skulle kosta sammanlagt omkring £8 miljoner att köpa loss från Preston respektive Watford (Metro).

* * *

PSV Eindhovens klubbdirektör Tiny Sanders har gått ut och berättat om klubbens ekonomiska problem. Förra året gick klubben minus 20 miljoner euro och de kommer att försöka tajta till ekonomin – främst genom att införa ett lönetak som innebär att ingen spelare kommer att tjäna mer än en miljon euro om året. Sanders hävdar dock bestämt att klubben inte har akuta ekonomiska problem och att den kortsiktiga framtiden således inte är hotad (Eindhovens Dagblad).

Atletico Mineiro har signat Amantino Mancini (Atletico Mineiros officiella hemsida).