Liverpool har gjort flertalet ändringar i startelvan sedan vinsten mot Bolton.

Kvällens lag mot Blackburn ser ut enligt följande: Reina, Johnson, Konchesky, Skrtel, Kyrgiakos, Lucas, Gerrard, Cole, Maxi, N’Gog, Torres. Avbytare: Gulacsi, Agger, Kelly, Kuyt, Poulsen, Babel, Jovanovic.

* * *

Snacka om ytterligare en horribel insats av Liverpool. Ingen som startade matchen kan få godkänt. Gerrard och Cole var ”bäst bland de usla”.

Backlinjen var pinsamt dålig. Kyrgiakos och Skrtel var risigare än risgrynsgröt. Konchesky var dålig. Johnson hade visserligen positiva offensiva intentioner, men svajade rejält defensivt.

Agger hoppade in tidigt i andra halvlek och visade att han bör starta varje match som han är skadefri.

* * *

Roy Hodgsons tid i Liverpool ser inte ut att bli särskilt långvarig. Visst har han inte något fantastiskt spelarmaterial att arbeta med, men att laget är fyra poäng från nerflyttning efter 20-21 omgångar går inte att bortförklara.

Jag är övertygad om att ägarna håller med mig och många andra fans om att Hodgson måste ersättas så fort som möjligt. Det är dags att stoppa blödningen. Fotbollskulturkrocken mellan den fotboll som Hodgson förespråkar och den som lämpar sig i Liverpool är helt enkelt för påtaglig och stor.

Nu rapporterar pålitliga BBC Sport att ägarna överväger att sparka Hodgson, men att inget beslut är taget i skrivande stund. Hmm…