Jakob Friis-Hansen och fem andra av Liverpool scouter har fått sparken, skriver Bold.dk.

Under 2008 anställdes Jakob Friis-Hansen av Rafa Benitez, men nu har han och ytterligare fem scouter fått sparken.

– Jeg har netop underskrevet papirerne og er færdig i klubben. Det har ligget i luften, at der ville ske noget, siden Comolli blev ansat, så det kommer ikke som den helt store overraskelse, säger Jakob Friis-Hansen till bold.dk och tillägger:

– Stort set alle, der er blevet ansat under Benitez, er nu færdige i klubben. Det gælder også et par af de spanske trænere. Det er meget naturligt, at det sker, når der kommer en ny manager eller sportsdirektør til en klub. Vi nåede faktisk aldrig at møde Comolli, men han har nogle andre idéer, og det er sådan set fair nok. Jeg har jo fået en fin aftrædelsesordning og er fri til at starte i et nyt job.

43-åringen har naturligtvis byggt upp ett fint CV och skaffat sig många kontakter under tiden i Liverpool.

– Jeg har fået opbygget et enormt stærkt netværk i min tid i Liverpool. Jeg har arbejdet fast i Italien, Tyskland, Spanien, Holland og Frankrig gennem de sidste par år, ligesom jeg har fået kontakter i lande som Cameroun og Ghana.

– Jeg vil egentligt gerne styrke det netværk endnu mere i fremtiden med et job som scout i et par år, og jeg har også allerede fået de første henvendelser fra et par udenlandske klubber, fortsätter Friis-Hansen.

– Et job som sportschef, hvor man virkelig får indflydelse på det, der sker på banen og på de spillere, som skal hentes ind, kunne sagtens være interessant for mig. Jeg vil ikke afvise noget – heller ikke i Danmark, säger Friis Hansen.

– Jeg har nærmest følt mig som spiller igen. Man rejser rundt og møder mange af de samme folk, som man spillede med og mod som aktiv, og det har været fantastisk. Udover man ikke snører støvlerne har det nærmest været som dengang, og det vil jeg gerne fortsat gerne være en del af, avslutar Friis-Hansen.