[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Sinkgraven

Det finns ett oerhört stort intresse för Heerenveens mittfältare Daley Sinkgraven. Real Madrid, Barcelona, Bayern München och Ajax scoutar 19-åringen, men Liverpool och Manchester United är också så pass intresserade att de vill signa honom antingen i januari eller nästa sommar. Heerenveen vill behålla Sinkgraven resten av säsongen, men varken Liverpool eller United vill riskera att gå miste om honom, och kommer därför att göra seriösa värvningsfärsäk redan i januari. Brendan Rodgers betraktar Sinkgraven som en potentiell långsiktig ersättare till Steven Gerrard (The Mirror).

I somras värvade Benfica brassen Anderson Talisca för blott £3 miljoner. Med sina 6 mål på de inledande 7 matcherna har 20-åringen gjort den målmässigt bästa säsongsinledningen som en utländsk spelare någonsin har gjort i den portugisiska ligan, vilket redan har skapat stort intresse. Både Liverpool och Benfica tros har kollat på Talisca åtminstone FYRA gånger den här säsongen. Talisca har en utköpsklausul på £18 miljoner (The Mirror).