Stora pengar kan läggas på den unga anfallaren.

Det är Glasgow Live som rapporterar att Liverpool vill köpa loss Celtics unga succéanfallare Moussa Dembélé. Tidningen uppger att Liverpool förbereder att bud som är på £10 miljoner omedelbart samt eventuellt ytterligare £10 miljoner i olika tillägg. Hela paketet ligger alltså på £20 miljoner.

Samtidigt påpekar Glagow Live att Brendan Rodgers helst vill behålla 20-åringen säsongen ut. Det hör också till saken att anfallaren tackade nej till såväl Arsenal som Spurs förra sommaren för att istället flytta till Skottland, eftersom han var ute efter speltid.

Glasgow Live menar dock att Liverpool är beredda att ge Dembélé mycket speltid, vilket skulle kunna vara lockande för honom. Liverpool ska också vara angelägna om att köpa fransmannen i januari för att undvika budkrig nästa sommar.

1 kommentar
  1. Dembele måste vara det vanligaste fotbollsnamnet efter Sissoko 🙂

    Hade gärna sett honom i den röda tröjan, det lilla jag sett av honom så har han verkligen imponerat. Särskilt i sitt sinne för mål, gjort fina mål i både ligan och i CL. Ung och utvecklingsbar och hade kunnat fungera som perfekt avlastning till Mane när han är borta på afrikanska mästerskapen.

Kommentarer är stängda.