Kenny Dalglish vill värva Charlie Adam. Mittfältaren ingår i Liverpools renoveringsplaner, trots att Blackpool nobbade det första budet på £4,5 miljoner. Blackpool är ute efter närmare £8 miljoner för 25-åringen, som har 18 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt. Däremot kommer inte Liverpool närmare en värvning av Luis Suarez, då Ajax kräver £25 miljoner för honom, vilket LFC inte är beredda att betala (The Times).

Blackpool har nobbat Liverpools bud på £4 miljoner för Charlie Adam (ESPN Soccernet).

Blackpool nobbade Liverpools bud på £4 miljoner, men är däremot beredda att sälja honom om LFC bjuder det dubbla. Vidare skulle LFC inte ha några problem med att höja Adams lön, som för tillfället ligger på blott £8000 i veckan (The Guardian).

Blackpool har nobbat Liverpools bud på £4,5 miljoner för Adam. Nu överväger Liverpool om man ska komma med ett nytt bud eller rikta blickarna någon annanstans. Budet är det hgsta som har kommit in på Adam (The Liverpool Echo).

Genom att buda £4,5 miljoner på Adam bjöd Liverpool över Aston Villa, men Blackpool nobbade budet. Adam har gjort klart för Blackpool att han vill byta klubb den här månaden. Samtidigt är Liverpool fortfarande ute efter Luis Suarez och man letar dessutom efter en snabb yttermittfältare (The Daily Mail).

Kenny Dalglish vill förstärka Liverpools trupp genom att signa Luis Suarez, Stephen Warnock och Charlie Adam. Liverpool hoppas få låna Warnock med option på köp. På mittfältet har Dalglish gjort Adam till en prioritet och Blackpool är beredda att sälja för omkring £7 miljoner (The Telegraph).

Blackpool har nobbat Liverpools bud på £4,5 miljoner och vill ha £8 miljoner för Charlie Adam, som är beredd att lämna in en transferbegäran för att tvinga fram en flytt till Liverpool (The Mirror).