Berahino

* * *

Uppdatering:

WBA har klargjort att ryktena som gör gällande att Berahino är på väg till LFC för £23 miljoner är påhittade:

* * *

WBA-anfallaren Saido Berahino fortsätter att ryktas till Liverpool.

Liverpool ger Tottenham rejäl konkurrens om Berahinos signatur. WBA vill ha omkring £20 miljoner för honom (The Mirror).

Liverpool vill ’sno’ Berahino från Tottenham. WBA värderar Berahino till omkring £25 miljoner, men LFC är vill inte betala den summan och kommer att försöka förhandla ner den (The Daily Mail).

* * *

Det har även kommit en uppdatering om Liverpools intresse för Mattia Perin:
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/549700936755838976

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer
 1. Avstår gärna Berahino. Speciellt för den summa som nämns. Måste finnas andra bättre eller likvärdiga för billigare peng utanför öarna?!

 2. Det är något seröst fel på värvningskommitén om de värvar berahino.

 3. Värvas Berahino för den summan skall hela värvningskommittén sparkas omedelbart. Är så lagomt less på att LFC alltid värvar meningslöst dyrt. Killen må vara en talang men några 20 mil £ är han inte ens nära att vara värd.

 4. Håller med alla ovanstående, vad ska vi med Berahino till för dom pengarna när vi kan få en (i mina ögon) större talang för £5-10 mille mindre; Lacazette. Satsa hellre pengarna på att få hem just Lacazette + en riktigt bra målis, skeppa iväg Borini och Johnson så blir vi av med lite dökött också.

 5. Efter denna hösten så är det ganska uppenbart att vi behöver ytterligare en djupledslöpare därframme då vi inte kan lita på att Sturridge håller sig hel, Berahino är en intressant spelare med de egenskaperna vi söker men priset blir såklart högt när det gäller en engelsman. Lacazette är ju en annan som diskuterats för ungefär samma pris, kanske lite mindre. Lacazette är såklart bättre i nuläget, han är ju två år äldre men om man lyfter på blicken lite så finns det gott om anledningar att gå efter Berahino istället.

  Kanske är Lyon inte villiga att sälja Lacazette? Vilket de faktiskt sagt i media senaste tiden. Med tanke på att han är mer meriterad så vill han antagligen ha en högre lön och en större roll än vad en spelare som Berahino kräver. Sen finns det stora fördelar med att värva en engelsman också.

  • Vilka fördelar är det med att värva en engelsman som att värva en icke?

   Utveckla gärna.

  • Fan va mkt pengar. Lacazette är billigare och går förmodligen snabbare in i laget får jag för mig och det är väl halva grejen med januarivärvningar?

  • Han räknas som home grown och han kan språket och ligan.

 6. Har inte sett Berahino förutom mot oss men i stort tror jag Lacazette kommer gå för mer. Tror fler klubbar är intresserad av honom och sen vill inte Lyon sälja honom i januari. Båda är rejäla chansningar vilket alla värvningar är men vi behöver en anfallare nu för att förhoppningsvis kunna vara med och slåss om en CL plats. Hoppas bara BR inser att vi är ett lag som behöver rörliga anfallare och eftersom han inte vill spela med Borini som är det närmaste vi kommer när Sturridge är skadad så bör vi värva.

  Efter regn kommer solsken

 7. Tycker kramaric vore ett intressant namn om man vill lösa anfallskrisen

  • Kramaric är väl i princip klar gör Chelsea? Ska visst signa i början av januari. Jag kan ha fel iofs.