Liverpool kommer att försöka värva David Villa nästa sommar – om man lyckas kvalificera sig till Champions League. En anfallare kommer nämligen att bli Dalglishs prioriterade värvning om Liverpool kommer till CL. Barcelona skulle möjligtvis sälja Villa för omkring £40 miljoner (The People).

Tottenham kommer att buda £10 miljoner på Jan Vertonghen i januari. Manchester City har också scoutat Vertonghen intensivt, och Spurs är medvetna om att de skulle kunna erbjuda belgaren betydligt högre lön, om de väljer att följer upp sitt intresse (The People).

QPR är beredda att låta Adel Taarabt lämna för £8 miljoner. Taarabt vill gärna flytta till PSG (The People).

Arsenal göra stora ansträngningar för att värva Nottingham Forests backtalang Jamal Lascelles, som även är ett hyperintressant namn för Chelsea. 18-åringen skulle gå på £2 miljoner (The People).

Fulham planerar att buda £3 miljoner för Hugo Rodallega. Colombianen har även alternativ i Italien, Turkiet och Mellanöstern (The People).

Doncaster är beredda att erbjuda Bolo Zenden ett kontrakt (The People).

Pablo Aimar vill gärna flytta till Premier League när hans kontrakt med Benfica går ut. Aimar blir free agent efter den här säsongen och kan skriva ett så kallat ”pre-contract” redan i januari. Hans lön på omkring £3 miljoner utgör dock ett hinder för många PL-klubbar (The People).

* * *

Robin van Persie är Manchester Citys #1 target. City vill att holländaren ska ersätta Carlos Tevez och är beredda att erbjuda honom £200 000 i veckan. Edinson Cavani har också ryktats till City, men van Persie är den anfallaren som de helst vill värva. City inser att de troligtvis inte kan värva van Persie i januari – därför är de beredda att vänta till sommarens transferfönster, då hans kontraktssituation dessutom innebär att han kan bli billigare än de £30 miljoner som han är värd i dagsläget (The Mirror).

PSG är beredda att betala £10 miljoner för Marouane Chamakh (The Mirror).