[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Allt fler spelare ryktas till Liverpool.

Idag skriver den norska tidningen Aftenbladet är Liverpool intresserade av Valon Berisha, 20.

Aftenbladet uppger att Liverpool har inlett en dialog med Berishas nuvarande klubb Red Bull Salzburg, där Gerard Houllier numera har en direktörsroll över sportsliga frågor. Berishas prislapp uppges ligga på över 100 miljoner norska kronor.

Aftenbladet hävdar att Liverpool har scoutat Berisha i både ligan och även en träningsmatch mot Bayern München. Tidningen har sökt Berisha för en kommentar, men han hänvisar endast till sin agent Jim Solbakken.

13 kommentarer
 1. Om det nu stämmer att Mata säljs för 405 miljoner skulle ju Liverpool försöka ge sig in i matchen direkt och gå all in! En av världens bättre spelare förra säsongen för det priset är ett jättekap. Inte bara får man en marqueesigning utan skickar ett meddelande till fotbollsvärlden att Liverpool är tillbaka på riktigt.

  Istället ryktas vi med norsk talang.. Vi slutar på 5:e plats och tappar Suarez.

  • De pengarna för en spelare finns nog inte.. med 3-4 8-12 miljoners ”fynd” finns det nog pengar till.

 2. Tycker faktiskt han verkar bättre än Salah…

 3. Vi måste sluta ”slänga bort” pengar på spelare som inte på allvar konkurrerar om en plats i startelvan. Kolla på Ilori t.ex. De miljoner vi använde till den värvningen samt Aspas-pengarna (Aspas, som jag gärna blir överbevisad håller för LFC) hade kunnat ge oss en ytter redo för startelvan.

  Som det är nu kanske en dm behövs mer än t.ex. en vb eller offensiv pjäs? Låt oss då först värva en som kan ersätta Lucas, innan vi fyller på b-laget (och bänken) med spelare av mer eller mindre tveksam potential.

 4. Ni som gnäller på att ägarna inte har pengar, vilket kanske är fallet.. kan ju ändå fundera på om de inte vore bättre att gå all-in på några få spets gubbar än att köpa mängd och dåligt..

  Luis Alberto, £6,8
  Aspas £7,2
  Ilori £7,0
  Borini £10,5
  Assaidi £2,4
  Yesil £ 1,0
  Summa ca En Mata..

  I mina ögon är spelarna ovan floppar hela bunten för de pengarna vi betalt.. visst kan nån kanske ta kliv o bli ordinarie, men det är helt sjuka slantar vi betalar för medelmåttor!
  Lägg där till Sakho och Allen, och vi har en Mata till:)

  • Du glömmer ett par viktiga aspekter.

   Dels är de spelarna du räknar upp, undantag Aspas, unga och utvecklingsbara. Tittar man på vår trupp och åldersdiversifieringen när Rodgers tog över, så var vi tvungna att fylla på med unga spelare som om några år kan utgöra stomme i LFC.

   Dels som tidigare är det känt att LFC inte saknar pengar för att köpa större spelare. Utan det är snarare tillgängligheten av dessa som saknas, ingen har velat gå till LFC (t.ex. Mkhitaryan, Diego Costa, Sneijder mfl.).

   Så att vi värvat unga spelare för framtiden utesluter verkligen inte storspelare.
   Utan läget är fortsatt detsamma. De vill inte gå till oss förrän vi når CL.

   Men Mata. Absolut, där borde vi kunna hugga rejält.

 5. Jag har för mig att när mata valde cheski så ville han gå till oss istället men KD ville hellre ha downing. Downing var mer inkörd i PL tyckte KD.
  Om nu detta stämmer så måste man ytterligare berömma KD…

  • Tror inte det fanns på världskartan att vi var med i kampen om Mata (fast media givitsvis hävdade det), så KD kan nog inte beskyllas för detta..

  • Kunde fått Götze istället för Hendo också säger ryktena..

  • Salmon

   Varför är det så otroligt, det var i chelski han fick sitt stora genombrott inte i Valencia. Sedan så var han inte så mkt dyrare än downing.

   OS

   Det ryktet kände jag inte till, tyvärr… Men där tror jag du har fel.

  • Ganska säker på att du missade sarkasmen där 😉

 6. Tycker ärligt talat att den här Berisha ser mer intressant ut än vad Salah gör. Är han tillgänglig för en billig peng så tycker jag vi borde köra innan hans värde trissas upp!

 7. Börjar ryktas om Salah på facebook.. Att han ska vara klar till imorgon!

Kommentarer är stängda.