Liverpool har koll på Mesut Özils situation i Real Madrid. Mourinho var kritisk mot tyskens spel i El Clasico och om Real Madrid signalerar för en försäljning så kommer Liverpool att föreslå en affär. Detta handlar alltså om en eventuell sommarövergång, och LFC kommer naturligtvis att vara en mer attraktiv destination om man lyckas kvalificera sig till Champiions League, men man har chansen att värva Özil även utan deltagande i den mest prestigefyllda klubblagsturneringen. Om Real Madrid beslutar sig för att sälja blir det nog för omkring £18 miljoner (The People).

Liverpool, Spurs, Arsenal och Chelsea är intresserade av Derbys 16-åring Will Hughes. Mittfältaren har varit outstanding för Derby i FA Youth Cup (The Mirror).

* * *

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Newcastles defensiva mittfältare Cheick Tioté, som värderas till £25 miljoner. Kenny Dalglish skickade scouter för att kolla på ivorianen i lördagens match mot Swansea. Chelsea är alltjämt favoriter till att värva Tioté, men även Liverpool och Manchester United är med i leken (The Mirror).

Kommentar: Jag tycker att Tioté är bra, men allt över £15 miljoner känns som ett överpris för honom. Han är absolut inte någon unik spelare om man kollar på bollvinnare runt om i Europa och framförallt i Ligue 1.

* * *

Neymar toppar Chelseas önskelista. Santos skulle sälja honom för omkring £45 miljoner (The Mirror).

Chelsea vill värva Aly Cissokho och Montpelliers mittback Mapou Yanga-Mbiwa, 22. Tottenham och Newcastle är också intresserade av den sistnämnde (The Mirror).

* * *

Eduardo Vargas är klar för Napoli. Uppgiferna har officiellt bekräftats av både Vargas och Universidad de Chiles ägare Carlos Herrer (Corriere dello Sport och många andra medier).