Uppdatering:

”The Australian Wall” verkar smickrad över det påstådda LFC-intresset:

* * *

Liverpools transferkommitté vill signa Neto, men Brendan Rodgers är inte lika angelägen och är istället villig att vänta till sommar med att värva en ny målvakt (The Mirror).

Liverpool är intresserade av Club Brugges 22-åriga australiensiska målvakt Mathew Ryan (The Telegraph, The Guardian, The Daily Mail, The Mirror).

* * *

Crystal Palace vill låna José Enrique resten av säsongen (The Telegraph).

Enrique säger dock att han vill stanna i Liverpool och kämpa om en plats (The Liverpool Echo).

15 kommentarer
 1. Ser ut att vara en bra shot stopper, som Mignolet, men vi behöver någon som äger luftrummet. Han är ”bara” 1,84 vilket är ganska kort för att vara målis, känns som en version av Mignolet. Eventuellt att han är bättre med fötterna, vilket videon inte visar.

  Känns som att vi behöver en målis nu, till sluttampen av säsongen. Vi behöver nån som kan hjälpa oss att vinna dom svåra matcherna.

 2. Är Liverpool panka ?
  Eller är ingen spelare av klass tillgänglig ?

  Känns ju som vi skulle behöva = Anfallare / back / målvakt

  Ynwa

 3. Tror FSG är lite rädda för FIFA, och aningen skeptiska till att putta till mer pengar med tanke på våra lysande nyförvärv hittills..
  Frågan är väl om de verkligen vill vinna nåt, då behövs rejält med kapital för att locka spelare som verkligen kan få oss att bli bättre..

  • Tror nog inte att pengarna är något problem utan att det är FFP som förstör rejält :/

  • Är det verkligen en fråga man ska ställa sig när klubben spenderat såpass mycket att vi är under FIFAs lupp och ombyggnationen av Anfield är igång?

 4. Haha, skön målis, inte rädd av sig. Bra på att peppa spelarna!

 5. Då är min fråga : Hur kan Liverpool ligga illa till ?

  Psg / city / United / Barca / real = dom lär ju värva och dom köper ju allt och överpris .. Borde inte Ffp kolla in dom ?

  • Liverpool hade enorma skulder från dom gammla ägarna och är inte i närheten av dom klubbarna du nämnde när det kommer till intäkter. PSG är väl undantaget men dom fuskar med sin ekonomi för att komma runt reglerna.

   Sen har dom redan straffat PSG och City.

  • Fast nu kommer de runt problemen ännu mer genom att sänka lönerna för spelarna och ge en hög andel i bonus istället. Vad jag förstått ingår inte bonusen i löne balansen vilket gör att de sänker totala kostnaden även fast de inte sänker den.
   Men nu ska vi inte gråta över spilld mjölk utan hoppas vi får in en anfallare och ev en målvakt nu i januari. Sen kan de lika gärna skeppa Balotelli och Lambert. Om de inte kan få loss en bra anfallare i Januari kan de väl plocka hem Ibe då han skulle skapa betydligt mer än ovan nämnda herrar. Tror han skulle fungera bättre än Sterling som anfallare då han är mer direkt i sitt spel och har ett betydligt bättre skott.

  • Barca och R.Madrid ligger nog i lä pga deras enorma omsättningar och att de har sålt till höga priser då och då men exempelvis Utd är ju galet. Tror vi spenderade £30-40 milj. netto i somras medan Utd spenderade 150-200 typ.

 6. Kan bli bra på sikt!
  Men känns väldigt flaxig och försöker sig på tv-räddningar om vart annat.
  Hellre en stabil erfaren ala Peter Check!

 7. Intressant läsning som jag läste på aftonbladet:

  Kommer ihåg när Lovren-ryktena började i somras och diverse podcasts började diskutera värvningen. Då fanns det en engelsk journalist, tillika Southamptonsupporter, som sågade Lovren-värvningen å det grövsta. Han hävdade bestämt att Southamptons försvar helt och fullkomligt bars upp av Schneiderlin. Inte nog med det, han hävdade vidare att Schneiderlin och ytterbacken tillsammans räddade Lovrens dåliga positionsspel och samspel med ytterbacken.

  Detta avfärdades givetvis av en enad journalistkår och experterna skrockade åt detta ”önsketänkande” från ett Southampton-fan.

  Men vad hände? Börja med att spana in denna analys av Lovren: https://www.youtube.com/watch?v=cZiYeQcaQXY

  Tyvärr har jag inte kvar podcasten där denne journalist medverkade, men det går ju inte annat än att ge honom cred för god insikt.

 8. Håller med BR om är priset rätt ta in nu, annars vänta på t.ex. P.Check .
  Om ni vill veta mer om transfer/köpa spelare så läs Tomkins krönika/artikel så förstår ni att Liverpool ligger långt efter dom stora klubbarna.
  Tycker själv att man ska gå in med pengarna på anfallare, min favorit Lacazette.

  The Tomkins Times -In Defence of FSG’s Transfer Policy

 9. Hur är han med fötterna då? Har saknat pepes känsla. Mignolet är ju precis som Isaksson med fötterna. Om laget flyttar till vänstersidan slår.han den ju på höger:(

 10. Neto tror jag skulle vara ett fynd. Kostar på sin höjd ngn miljon pund nu. Frågan är nog snarare om han vill komma (mkt rykten om Tjuve). Med tanke på försäljningen av Assaidi kan det ju inte vara ngt problem att finansiera det heller. Sen tycker jag att Mignolet ska få lämna till sommaren, och då kan man ju ta in ytterligare en.

  Fler billiga truppspelare som blir tillgängliga nu eller till sommaren för ingenting är Delph, Vlaar och Reid. De skulle kunna ersätta Allen, Lovren och Touré i truppen. Lägg till att Ibe,Flanagan och Wisdom också är helt ok bredd kommande år.

  Om det nu inte finns pengar finns det ju massa att sälja, antingen nu i januari eller till sommaren: Lambert och Borini skulle jag sälja direkt om ett bra bud kom, och nog även tyvärr Balotelli- iaf om man är i närheten av att få igen slantarna för honom. Lägg till Erique, Allen och Lucas (de två sistnämnda endast med villkor att man har bättre ersättare klara).

  Vi skulle alltså kunna ersätta en del bredd med lite bättre bredd nästan gratis, och sedan göra en rejäl hacka på försäljningar (mkt att tjäna på att sälja ex Enrique, Lambert, Borini och kanske ngn ytterligare till desperata klubbar nu i januari istället för till sommaren). De pengarna skulle kunna gå till en striker och en mittfältare, varför inte t ex Higuain/Lacazette och Nanggolan/Gundogan.

  Med ytterligare resning av bredd i sommar som Mignolet, Aspas, Alberto, Lovren, Allen, Lucas, Balotelli borde det uppstå lite cash å fint löneutrymme till ytterligare ett par klasspelare.

Kommentarer är stängda.