Liverpool-relaterade rykten:

Liverpool är beredda att buda över Chelsea för den blott 14-årige talangen Seyi Ojo, som nyligen ryktades till Chelsea för £2 miljoner. Tonåringen tillhör MK Dons och betraktas som en oerhört stor talang. Liverpool vill värva de bästa brittiska talangerna och ligger bäst till i förhandlingarna. Liverpool kommer att erbjuda mer pengar än Chelsea och hoppas kunna övertala Ojo att välja LFC istället för Chelsea (The Mirror). Ojo spelar redan för England på U16-landslagsnivå.

Liverpool och Tottenham håller koll på Marko Marin. Arsenal och Chelsea har också scoutat den unga tysken (The Daily Mail).

Andy Polo är nära en flytt till Europa, men Liverpool verkar inte lägga bäst till. Polos agent Borja Gonzalez hävdar nämligen att han med 90% sannolikhet kommer att hamna i en av Bundesligas storklubbar i januari (GOAL.com).

* * *

Andra rykten:

Gary Cahill blir allt mer frustrerad över Boltons usla spel. Arsenal, Chelsea och Tottenham är intresserade av att värva honom i januari (The Daily Mail).

Sir Alex Ferguson kommer att instruera Manchester Uniteds klubbledning att buda £40 miljoner på Wesley Sneijder i januari (The Daily Star).

Barcelona kommer att försöka värva Theo Walcott i januari (The Daily Star).

Arsenal har inlett kontraktsförhandlingar med Theo Walcott (Sky Sports News).

Chelsea är beredda att köpa Ross Barkley för £20 miljoner och därefter låna ut honom till Everton upp till 18 månader (The People).

Den schweiziska klubben Sion är intresserade av Alessandro Del Piero (TMW).

Inter är nära att värva Internacionals 20-årige mittback Juan (Globoesporte).

Inter vill även signa Juan Manuel Vargas (Calcio Mercato).

Kolo Toure medger att han vore intresserad av en flytt till PSG (RMC Sport).

AC Milan visar intresse för Portos mittfältare Fernando (Corriere dello Sport).