[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Förra sommaren ryktades Dejan Lovren, som då tillhörde Lyon, till Liverpool. Den stora kroaten hamnade som bekant i Southampton, där han har varit väldigt bra – och bland annat sänkt Liverpool på Anfield.

Nu skriver The Mirror att Liverpool är intresserade av att köpa loss Lovren från Southampton.

Vidare uppger tidningen att Liverpool förväntas fokusera på sitt försvar i sommar, då man har släppt in 39 liamål under säsongen.

Frågan är om Lovren verkligen är bättre än Liverpools nuvarande mittbackar?

9 kommentarer
 1. Tycker nog inte Lovren är bättre än Skrtel. Svårt att se vem som skulle ta över Skrtels plats för nästa säsong är väl ändå Sakhos plats ganska gjuten. Tyvärr ser jag inte att Agger håller toppklass längre även om jag älskar hans inställning och spelstil. Skadorna har satt sina spår tror jag.

  • Sahko måste nog upp några nivåer med betoning på några innan han kan ses som gjuten. Den bollbehandlingen och vårdslösheten kanske man kommer undan med i Ligue 1 men inte som gjuten mittback i ett lag som ska kriga om PL-vinst. Hoppas att han motbevisar mig men jag håller andan varje gång det hänger på honom. Sahko tror jag dock är en spelare som verkligen behöver en ledare bredvid sig, har han det är han säkerligen helt fantastisk.

   Ska en ny mb köpas in ska det vara en som går in och styr, Carragher var knappast individuellt något under men hans inställning och ledaregenskaper höjde resterande backlinje ordentligt. Vi behöver en ny sådan, nu när Gerrard mer eller mindre dessutom står i jämnhöjd med backlinjen i uppspelsfasen ser jag inte heller samma behov av en mittback som är duktig offensivt.

  • Fast handlar inte mycket om att det är ett nytt land, nytt språk och nytt lag för Sakho.
   Han var väl lagkapten i PSG redan som tonåring så ledaregenskaperna bör ju finnas där.

  • Snacka om att ha dålig koll på Sahko.

  • På vilket sätt menar du då?

 2. Har inte varit alltför imponerad av Lovren när Liverpool har mött Southampton. Iofs har Liverpool ligans bästa offensiv. Någon som har sett många matcher?

 3. Med Lovren, måste tilläggas till min sista mening. Många matcher har vi nog alla sett! 😉

 4. Jag personligen tycker Lovren är grym! Han skulle absolut förstärka laget och av det jag sett utav Sakho så är jag inte imponerad… Så enligt mig så är Lovren en klockren värvning, tänk på att han bara är 24 år också…

Kommentarer är stängda.