Liverpools intresse för Lyons talang Clement Grenier har tvingat den franska klubben att inleda kontraktsförhandlingar med 20-åringen. Lyon hoppas kunna förlänga kontraktet med ytterligare två år (Twitter).

Grenier är en av flera Ligue 1-talanger som Liverpool har scoutat utförligt den här säsongen. Man har även kollat på Yacine Brahimi och Ryad Boudebouz (Twitter).

* * *

Sunderland är den senaste klubben att visa intresse för Ola Toivonen, som har följts av Liverpool och WBA. Svensken värderas till £9 miljoner och vore således ett billigare alternativ än Papiss Cisse, som värderas till £12 miljoner och även är intressant för Bayern München (The Daily Mail).

West Ham vill fortfarande låna Carlos Tevez (The Mirror).

QPR är beredda att betala £7 miljoner för Celtics engelska anfallare Gary Hooper. Leicester och Newcastle är också intresserade (The Mirror).

QPR är mycket intresserade av Sebastien Bassong (The Mirror).

Arsenal scoutar Udineses Gabriel Torje (The Mirror).

Aston Villa visar intresse för Hoffenheims islänning Gylfi Sigurdsson (The Mirror). Inter är också intresserade av Sigurdsson, som troligtvis skulle kosta omkring 10 miljoner euro att köpa loss (Gazzetta dello Sport).

* * *

Juventus vill förstärka försvaret med Ricardo Carvalho om man misslyckas med att rekrytera Sao Paulos Rhodolfo (TMW).

Samtidigt bekräftar Sao Paulo president Juvenal Juvencio intresse för Bayern Münchens problembarn och tillika mittback Breno (ESPN Brasil).

Fler rykten kring Sao Paulo är att Real Madrid är intresserade av underbarnet Lucas Moura, som den brasilianska klubben uppges vara villiga att sälja för 30 miljoner euro (El Confidencial).

Real Madrid är dessutom intresserade av Daniele de Rossi (El Confidencial).

* * *

Inter och Juventus är intresserade av Gary Cahill (Tuttosport).

En annan spelare som Inter vill rekrytera är Hulk (Tuttosport).

AC Milan vill värva en ny målvakt nästa sommar. De vill helst värva någon av trion Diego Lopez, Hugo Lloris och Pepe Reina (Cadena Ser).

Barcelona har identifierat Mats Hummels som den idealiska värvningen till klubbens backlinje (Sport).

* * *

Blackpool kommer inte att låna Danny Wilson (The Blackpool Gazette).

Juventus är intresserade av Josip Ilicic, Casemiro samt Chelseas Alex (Football Italia).