Liverpool vill värva en anfallare i januari (Twitter).

Scott Sinclair är alltjämt aktuell för Liverpool (Twitter).

Det finns ett enormt stort intresse för Gary Cahill inför januaris transferfönster. Liverpool är enormt intresserade, trots att man värvade Coates i somras (Twitter).

* * *

Fernando Torres kommer inte att lämna Chelsea i januari. Torres har resten av säsongen på sig att förbättra sitt spel, annars kommer Chelsea att sälja honom nästa sommar om de får ett lämpligt erbjudande (The Independent).

Juventus har inlett förhandlingar med Manchester City angående en eventuell värvning av Carlos Tevez. Juventus har föreslagit en övergångssumma på £21 miljoner, men City hoppas på en ännu högre övergångssumma, då AC Milan och PSG också är intresserade av argentinaren. Tevez vill helst flytta till Milan, men deras nuvarande förslag är att få låna honom resten av säsongen med köpoption på £17,2 miljoner nästa sommar. Det är oklart om Milan verkligen har råd att betala det som uppenbarligen krävs för att värva Tevez. En klubb som definitivt har råd är PSG, och City väntar på att någon klubb ska buda £25 miljoner (The Guardian).

* * *

Napoli är intresserade av Adel Taarabt och Alejandro Faurlin (The Daily Mail).

Sunderland är intresserade av Rangers anfallare Nikica Jelavic. Han skulle kosta £7 miljoner och O’Neill måste bestämma sig för om klubben verkligen ska spendera den summan för Jelavic, då deras totala transferbudget är £10 miljoner. WBA är också intresserade av Jelavic och de beredda att låta Graham Dorrans flytta i motsatt riktning som en del av affären – någonting som Rangers vore mycket intresserade av (The Daily Mail).

Manchester Uniteds talang Paul Pogba blir free agent efter säsongen. Nu är Pogbas representanter beredda att inleda kontraktsförhandlingar med Inter (The Mirror).

Wolfsburg visar intresse för Tomas Rosicky (The Mirror).