Liverpool, Dortmund och Ajax är intresserade av AaB:s 17-åriga mittfältare Lucas Andersen, uppger Sporten.dk.

AaBs sportchef Lynge Jacobsen vill inte kommentera enskilda klubbar, men öser beröm över Andersen, samtidigt som han bekräftar att det finns stort intresse för honom.

– Jeg tør godt sige, at Lucas er det største salgsobjekt, vi har haft siden Grønkjær. Men jeg synes også, at hans udvikling ligner Grønkjærs på mange punkter, säger Jacobsen till Sporten.dk.

Jacobsen har ingenting emot att sälja Andersen om omständigheterna är de rätta.

– Vi vil gerne sælge Lucas og tjene nogle penge. Men tidspunktet skal være det rette for ham, og det skal være den rigtige klub, hvor han kan fortsætte sin udvikling. Mit indtryk er, at der er ingen, som har travlt, og vi er kun smigret over, at vi har udviklet en spiller, som skaber så stor interesse, fortsatte Jacobsen.

Läs hela artikeln HÄR.

* * *

Chelsea förbereder ett bud på 30 miljoner euro för Eden Hazard. Lille vill dock ha 40 miljoner euro för Hazard  – och de vill inte sälja förrän i sommar (L’Equipe).

* * *

Manchester United är beredda att sälja Darron Gibson för £2,5 miljoner. Everton är intresserade av mittfältaren (The Mirror).

Paul Pogba kommer inte överens om ett nytt kontrakt med Manchester United. Nu kan han vara på väg till Manchester City (The Mirror).

Även Manchester Uniteds hypade talang Ravel Morrison kan vara på väg bort från klubben. Kontraktsförhandlingarna har kollapsat, samtidigt som hans nuvarande kontrakt går ut efter säsongen (The Mirror).

* * *

Bara i Asien…!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zJvxf3NXvUA&feature=youtu.be[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Att det alltid ska vara så för oss att vi inväntar den 31:a januari till att offentliggöra våra värvningar, att det alltid ska ligga en spänning inför varje transferfönsters slut.

  Man känner bara ”Seal the Deal!”, men jag förstår också att det inte är så lätt att hitta ”rätt” värvningar för vår klubb samtidigt som att alla spelare därute inte är tillgängliga.

 2. Det vore ju fantastiskt att få sno Pogba från United, En av deras största talanger. Det blir ju inte sämre av att det är en riktigt bra fotbollsspelare också.

  Sola är det inte underbart när man får sitta och följa deadline day slaviskt hela dagen, och det händer ingenting. Och sen PANG runt 23.00 så börjar det smälla till : )

 3. bspringsteen

  Haha visst är det underbart! Men jag beter mig som en skogstokig under de där sista dagarna och får heller ingenting gjort. Allt är verkligen på gott och ont (:

 4. Ingen skillnad mot andra klubbar, det är inga bombövergångar klara för någon av våra konkurrenter heller, bara lite trött squad players som säljs till Neverton och sånt.

 5. Jag skulle tycka det vore underbart att få in en anfallare och ytter idag så att vi kan få in de i laget tidigare…. Tycker det vore segt om vi ska missa januaridelen av säsongen.. tänk om vi kunnat göra Suarez klar i början av januari förra året, då kanske vi haft Torres på topp istället för Carroll.. eventuellt att vi lagt tid på en ytter redan då.

 6. Jag hoppas att alla förstår hur viktig den närmsta tiden av just den här säsongen är för framtiden. Jag är inte jätteinne på Bent men tror att han skulle göra ett bättre jobb än Carroll där fram, känns som att han passar in bättre. Värvar vi även typ Ramirez eller Greizman så har vi stärkt kanterna ordentligt. Vi kan alltså komma ut ur januari med ett starkare lag samtidigt som våra två huvudkonkurrenter om CL tappar spelare till Afrika, 2 respektive 3 poäng före. Chelsea ser ut att kunna få sköna anfallsproblem iaf.