Den senaste spelaren att ryktas till Liverpool är Birminghams mittback Scott Dann, som enligt The Daily Express är en spelare som Roy Hodgson har identifierat för att förstärka lagets defensiv.

Manchester United och ett par andra PL-klubbar uppges också vara ute efter 23-åringen, som skulle kosta omkring £7 miljoner att köpa loss från Birmingham.

En möjlig fördel för Liverpool i förhandlingarna med Dann är att han är från staden Liverpool och är en uttalad Liverpoolsupporter.

Faktum är att Dann var en trogen besökare på Anfield under sin uppväxt, och det ska nog mycket till för att han ska nobba en flytt till LFC.

8 kommentarer
  • Med tanke på Liverpools nuvarande ekonomiska situation låter det inte särskilt troligt att klubben kommer att lägga £7m på en mittback.

  • Kanske det, men så har man ju sagt i några år nu…

 1. Men varför en mittback till? Vi har Carra, Agger, Skertl, Soto och Wilson?
  Ska en mittback vara prio ett då?

  • cribe, Precis, i dagens läge kan inte Liverpool värva särskilt många dyra spelare i taget och det vore dumt att köpa en ny mittback på bekostnad av t.ex en ny anfallare.

 2. Och det spelar ingen roll om vi får nya ägare och att dom skulle ge Roy 5 miljarder att handla för. Det borde inte köpas en mittback ändå.
  En avig, snabb och dribblingssäker ytter samt en stor forward
  som kan agera ensam på topp när Torres är skadad.
  De positionerna borde vara prio ett och två!

Kommentarer är stängda.