[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inigo

Dagens hetaste rykte kommer från Spanien.

Marca uppger nämligen att Liverpool nyligen budade €20 miljoner för Inigo Martinez. Real Sociedad ska dock ha nobbat detta bud och kräver att en eventuell köpare betalar utköpsklausulen som ligger på €30 miljoner. Martinez har en årslön på ”bara” €1,2 miljon och skulle få betydligt högre lön i Liverpool.

Mer från Marca är att – om Martinez skriver på för Liverpool – skulle han kunna återförenas med Asier Illarramendi. Duon har tidigare spelat tillsammans i Real Sociedad och i diverse spanska landslag under A-landslaget.

* * *

Liverpool överväger att försöka signa Southamptons José Fonte, som är tillgänglig för en relativt liten summa i sommar. Liverpool letar efter en erfaren och teknisk mittback som kan ersätta Kolo Touré, samtidigt som man ännu inte är överens om ett nytt kotnrakt med Martin Skrtel (The Mirror).

Liverpool, Chelsea, Manchester United och Roma överväger att buda £30 miljoner för Christian Benteke. Aston Villa skulle sälja för £32 miljoner (The Mirror).

Bournemouth ligger närmast till hands för Birminghams talang Demarai Gray, men Liverpool har tidigare förhandlat till sig rätten att få matcha samtliga bud på 18-åringen. Bournemouth är angelägna om att värva Gray, men om Liverpool utnyttjar sin möjlighet kan han hamna i LFC istället (The Mirror).

* * *

Brendan Rodgers vill ge Andre Wisdom en chans att knipa en starttröja innan han ger sig ut på transfermarknaden efter en ny högerback. Detta trots att han inte har fått särskilt mycket speltid av Pulis under de senaste månaderna (The Daily Mail).

Liverpool är fortfarande ett hett alternativ för James Milner, trots att klubben missar CL-spel. Arsenal och klubbar från såväl Spanien som Italien är också intresserade av den mångsidiga engelsmannen. Det absolut viktigaste för Milner är att få speltid (The Daily Mail).

* * *

Källor inom Manchester United har förnekat att de är intresserade av Danny Ings (The Daily Star).

5 kommentarer
  1. Räcker väl med spelare från Soton nu va?!

  2. Det tycker nog inte Southampton man hör fortfarande skratten eka från södern.

  3. En till mittback till vänster alltså? Är det Sakho eller Lovren som ska bort? Jag hoppas på Lovren men befarar att det kan vara Sakho…

    • Kolo försvinner, Lovren kan spela till höger utan problem. Ingen kommer försvinna utöver Kolo.

  4. Sakho kommer inte säljas men skulle inte bli förvånad om Lovren åker ut…
    Någon som känner till denne Martinez? Om han är polare med Illarramendi så känns det nice att få båda…

Kommentarer är stängda.