[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nästa vecka kommer Jordon Ibe att skriva på ett nytt femårskontrakt med Liverpool. Parterna har nått en överenskommelse och endast formaliteter återstår innan talangen förlänger till 2020. Hans veckolön kommer att öka från £6000 till £30 000 (The Times).

Liverpool förväntas vinna dragkampen om Danny Ings. Samtidigt kontraktsförhandlar klubben med Jerome Sinclair, som man hoppas förlänga med och därefter låna ut till en klubb i the Championship. Ings ankomst skulle öppna upp för att Sinclair kan lånas ut – och det kan rent av bli så att han lånas ut till Burnley som en del av Ings troliga övergång (The Times).

Chelsea har erbjudit Patrick Bamford ett nytt femårskontrakt. Anfallaren har gjort en väldigt bra säsong i Middlesbrough, vilket har skapat intresse hos andra PL-klubbar. Det finns intresse från Everton, Aston Villa och Crystal Palace. Bamford har 1 år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Chelsea (The Times).

13 kommentarer
 1. Det var minst 5 år sen jag köpte en LFC tröja men inför nästa säsong blir det en med Ibe och 33 på ryggen, fyfaan vad bra han kommer bli!!!!

  • Han kan bli riktigt riktigt bra och det är bara hoppas han får en extra boost nu när Sterling försvinner.

  • Jag håller med men jag hoppas även att han inte blir för hypad…

   Själv hade jag tänkt köpa en tröja om vi gör någon riktigt saftig värvning som Lacazette men det blir kanske inte av 🙁 Coutinho blir väl kvar förresten??

  • Alla är till salu för rätt pris. Men tror Coutinho blir kvar en säsong till. Sen är det nog tack och hej om han spelar på sin höga nivå mer konsekvent under en hel säsong.

  • Gör som jag. Nummer 96 och ”Never Forget” som namn. Mer beständigt än en spelare.

  • Själv har jag en med JFT med nummer 96 🙂

  • Har alltid på mig mitt röda armband med texten ninety six.

 2. Gillar att han har sina föräldrar som ombud och inte nån vidrig agent som Sterling. Ibe kan få en framtida sång på The Kop, men Sterling kommer alltid vara känd som den giriga talangen som ruttnade bort i ett stjärnspäckat Chelsea/City/Arsenal

  • Fast jag hoppas han går till Real, Bayern etc istället för ett engelskt lag. Även dessa lag behöver snabba vatten bärare 🙂

  • Det bästa är väl att behålla både Ibe och Sterling. Har man blivit utsett till den mest talangfulla spelare i europa så vill man väl ha betalt därefter, dock tycker jag 120 000/veckan hade räckt.

   Om han nu lämnar för sig 40-50 milj pund, vilka ska vi värva då. Vi spelar inte CL nästa år och det lockar inte dem bästa. Med BR som manager så kommer vi kanske få in ings, fonte, visdom och en kraftig övervärdera benteke. Som ni förstår så har jag inte så stort förtroende för BR.

  • Sterling är en väldigt lovande spelare. Men just nu presterar han helt enkelt inte tillräckligt mycket för att få 150 000 pund i veckan, så enkelt är det bara. Skriver han inte kontrakt i sommar så måste han säljas.Visst blir det problem att ersätta honom. Men det blir antagligen inte lättare att ersätta honom sommaren 2016 när vi antagligen återigen har missat CL.

 3. Det bästa med Sterlings situation är att det känns som lite win-win för Lfc, kan jag tycka. Antingen går han dyyrt till någon större klubb, eller så behåller vi honom och han utvecklas och levererar tillsammans med bättre folk omkring sig än vad han haft denna säsong. Detta är ju om man tänker väldigt optimistiskt förstås…
  Det skulle ju också kunna bli så att han stannar och fortsätter vara kass, eller att han lämnar i sista sekunden för någon slarvsumma och så blir han galet bra i typ City. Hemska tanke!

 4. Ge Sterling ett år med U21 och ”sketen” lön så kanske han lär sig…

Kommentarer är stängda.