Enligt den portugisiska tidningen Record betraktar Liverpool den hyllade William Carvalho som en potentiell ersättare till Steven Gerrard. LFC-scouter granskade nyligen Carvalho i en match mellan Sporting och Porto. Carvalho har en klausul på hela €45 miljoner i sitt kontrakt med Sporting, men Record menar att Liverpool troligtvis inte kommer att vilja betala hela den summan. Ett inledande bud på €28 miljoner (omkring £20 miljoner) låter mer realistiskt, hävdar tidningen.

* * *

Enligt The Daily Mail bevakar både Liverpool och Manchester City den talangfulla Lyonspelaren Nabil Fekir. Han har varit sensationellt bra den här säsongen.

Dessutom rapporterar The Daily Mail att Tottenham scoutar Alexandre Lacazette. Förra sommaren försökte Newcastle värva en målfarliga anfallaren, men han vill till en CL-deltagande klubb.

10 kommentarer
 1. Vilken skum hållning han hade Carvalho. Trots att han ser enormt immobil ut så verkar han rätt så rörlig. Någon som faktiskt sett några matcher med honom?

  • Läste era scoutingrappoerter nu. Får då formulera om min fråga. Vet ni om han har höjt nivån på sitt spel som ni efterfrågade?

  • Carvalho inledde den här säsongen svagt men har spottat upp sig. Det verkar som att han är redo för nästa steg i sommar – och som att han kommer att ta det.

 2. Om Henderson fortsätter så som han spelat o agerat de senaste matcherna så har de redan sin ersättare för Gerrard klar.

 3. Det är säkert positionen bredvid Henderson som man tittar på att förstärka. Varken Lucas eller Allen, även fast de jobbar förtjänstfullt, har någon större utvecklingspotential (Kanske Allen iofs). Och kanske heller inga spelare som kommer att ta denna klubb till nästa nivå. Helt klart den position, med det spelsystem vi använder oss av nu, som är svagast.

  • Jag ser gärna Emre Can som def mitt bredvid Hendo. Som back använder vi inte hans enormt hårda skott men som mittfältare skulle han kunna bli ett bra vapen i andra eller tredje anfallsvågen…

  • Personligen njuter jag av att ha Can i backlinjen så länge de andras fötter i jämförelse inte är lika skarpa. Känns tryggt när Emre tar upp bollen från defensiv position och allt som oftast hittar en fina första pass uppåt i banan eller till och med tar offensivt initiativ själv. Så länge ingen lika spelskicklig back finns i truppen får han gärna stanna där även om han är användbar på en mängd olika positioner.

  • Sakho är en bra passningsspelare, tycker även att Skrtel och Lovren är okej med bollen. Men visst är Can snäppet vassare såklart, just nu har jag honom hellre i backlinjen, speciellt då Allen spelar bra.

  • ElPayaso: Kan hålla med om att Lovren i grund och botten är en helt okej passningsspelare men han verkar vara nervös i Liverpooltröjan. Alldeles för många långbollar från hans sida den här säsongen.

  • Det håller jag med om, de har förmodligen inte sämre fötter än den ”typiska mittbacken”, men det känns som en konkurrensfördel att ha någon som är än vassare.

Kommentarer är stängda.