Liverpool försöker fortfarande värva Alberto Moreno, men det görs inga särkilda framsteg i förhandlingarna. Förra månaden budade Liverpool £16 miljoner, men Sevilla är ute efter omkring £20 miljoner. Om Liverpool inte lyckas komma överens med spanjorerna är klubben beredd att rikta blickarna mot andra vänsterbacksalternativ. En spelare som tidigare var av intresse var Guilherme Siqueira, men han har redan skrivit på för Atletico Madrid. Det innebär att Ryan Bertrand är det troligaste alternativet, även om Marcos Rojo också är en spelare som kan komma att övervägas. Däremot kommer Liverpool troligtvis inte att försöka värva Ricardo Rodriguez, som man tror skulle kosta omkring £30 miljoner att köpa loss från Wolfsburg. Det är en summa som Liverpool inte är villiga att betala för Rodriguez (The Liverpool Echo).

Moreno

* * *

Luis Suarez har en utköpsklausul på 85 miljoner euro men den är omkring 20 miljoner lägre för utländska klubbar. Barcelona befinner sig i lånt gångna förhandlingar om Suarez, trots konkurrerande intresse från Real Madrid. Nyckeln för Barcelonas del är Liverpools starka intresse för Alexis Sanchez, som skulle kunna ingå i en deal som tar Suarez till Barcelona (El Mundo Deportivo).

Barcelona vill ha 10-12 miljoner euro för Cristian Tello (El Mundo Deportivo).

* * *

Xherdan Shaqiri-ryktena fortsätter också:

http://twitter.com/FabrizioRomano/status/479907639447793664

* * *

Real Madrid är beredda att buda 20-25 miljoner euro för Inters talangfulla mittfältare Mateo Kovacic. Inter har hela tiden insisterat att kroaten inte är till salu, men möjligtvis kan det kommande storbudet från Real Madrid få den italienska storklubben att ändra sig (Sky Italy).

Juventus vill värva Alvaro Morata, men deras bud ligger ljusår ifrån Real Madrids värdering av anfallaren. Real Madrid kräver nämligen 30 miljoner euro samt en återköpsklausul, medan Juventus bud ligger på blott 12 miljoner euro (Sky Italy).

* * *

Napoli är villiga att sälja sin chilenska VM-spelare Eduardo Vargas för £9 miljoner (The Mirror).

WBA:s nya manager Alan Irvine vill värva Jack Rodwell, samtidigt som Joleon Lescott är nära att ansluta på free transfer (The Mirror).

3 kommentarer
  1. Jag trodde att Suarez klausul gällde ifall Pool missade CL?

    • Suarez har sagt att det inte finns någon klausul för en specifik klubb när han fick frågan om en Real klausul.

  2. 65 miljoner euro ser jag som ett rån om han säljs för det.
    Han är ju topp 3 i världen.
    Ingen affär under 80 miljoner pund

Kommentarer är stängda.