______________

Damien Comolli var på San Mamés Stadium och kollade på matchen mellan Athletic Bilbao och Manchester United (Twitter).

Kenny Dalglish och Steve Clarke var på Etihad och kollade på matchen mellan Manchester City och Sporting Lissabon (Twitter).

* * *

Craig Bellamy kan komma att representera Storbritannien i OS i London. Varje trupp får innehålla maximalt tre spelare över 23 år och Bellamy är högaktuell till en av platserna i Storbritanniens trupp. 32-åringen har nämligen mottagit ett brev som ber honom att bekräfta sin tillgänglighet till turneringen. Det är dock oklart om Bellamy blir uttagen; även spelare som David Beckham, Ryan Giggs och Joe Cole är kandidater till de överåriga platserna. Det walesiska fotbollsförbundet har klargjort att de är emot walesiska spelare i Storbritanniens trupp, men källor nära Bellamy hävdar att han kommer att göra ett seriöst övervägande om han blir uttagen. En annan Liverpoolspelare som har mottagit ett brev rörande OS är Raheem Sterling, trots att han ju inte har debuterat i A-laget än (The Daily Mail).

Brasilien har tagit ut en preliminär 52-mannatrupp till OS. Den innehåller namnkunniga spelare som Ronaldinho, Alexandre Pato, Daniel Alves, Hulk, Neymar, David Luiz, Rafael och Sandro (The Daily Mail).

* * *

Fulham vill inleda kontraktsförhandlingar med Moussa Dembele så fort som möjligt. Hans nuvarande kontrakt på omkring £35 000 i veckan går ut om ett drygt år. Tidigare har Fulham nobbat två bud från Tottenham, medan Liverpool och Arsenal också håller koll på Dembele (The Daily Mail).

Bolton vill gärna låna Ryo Miyaichi redan från början av nästa säsong. Detta kan naturligtvis bara ske om Bolton lyckas stanna i Premier League (The Daily Mail).

* * *

Real Madrid har varit i kontakt med Sao Paolo rörande Lucas Moura (Estadao).

* * *

Bayern Münchens Ivica Olic är klar för Wolfsburg. Sommarflytten sker på free transfer (Bild).

Hannovers veteran Altin Lala blir kontraktslös i sommar. Bayern München hoppas signa 36-åringen till sitt reservlag (Bild).